FC Silvania a transferat un jucator ce a evoluat si la Rapid

Magazin Salajean 16 februarie 2010 0

FC Silvania a transferat un jucator ce a evoluat si la Rapid

Gruparea de la poalele Magurii l-a transferat pe bihoreanul Adrian Bustea, jucator ce a evoluat timp de un an si la Rapid Bucuresti, pe vremea cand gruparea giulesteana era antrenata de Pesseiro

FC Silvania a mai transferat saptamana trecuta doi jucatori tineri, unul dintre ei evoluand timp de un an si la Rapid Bucuresti. In varsta de 20 de ani, bihoreanul Adrian Bustea a fost adus de la Luceafarul Oradea, club cu care echipa simleuana a semnat la inceputul acestui an un protocol de colaborare. Bustea evolueaza pe postul de mijlocas, insa poate juca si pe postul de atacant. Crescut la LPS Bihor, Adrian Bustea a mai jucat in trecut si la Lotus Felix. Cel de-al doilea jucator transferat de clubul simleuan este jibouanul Vlad Pascalau.

Dupa ce a ratat de doua ori sansa de se transfera la FC Zalau, jucatorul va avea acum posibilitatea de a evolua cu FC Silvania chiar in Liga a II-a. Pascalau a fost folosit deja de antrenorul Dacian Nastai, in amicalul de la finalul saptamanii trecute, dintre Rapid Jibou si FC Silvania, acesta inscriind doua goluri impotriva fostei echipe. Scorul final a fost 4 – 1 pentru simleuani, Pascalau inscriind al doilea si al treilea gol. Celelalte doua reusite le-au apartinut lui Schwarzkopf si Ianc.

Pentru FC Silvania au evoluat: Gabor – Muntean, Muresan, Onet, Varga, Pascalau, Schwarzkopf, Lupo, Ianc, Petcut si Danila. Au mai evoluat: Miron – Chis, Oar. Antrenori: Dacian Nastai (principal), Vasile Pasca (secund).

S-a rezolvat problema lui Bente

Transferat in toamna anului trecut de la Liberty Salonta, atacantul Remus Bente nu a mai dorit sa evolueze si in retur pentru gruparea de la poalele Magurii, astfel ca a inceput pregatirea de iarna cu FC Bihor.

Cum acesta mai avea contract pana in vara cu FC Silvania, presedintele Ioan Gurzau a declarat ca Bente nu poate juca decat la formatia simleuana sau la Luceafarul Oradea. Desi a primit in urma cu o saptamana un ultimatum de la Gurzau, Bente si-a reziliat in cele din urma pe cale amiabila contractul cu clubul simleuan. Am rezolvat problema cu Bente pe cale amiabila. Cand i-am transferat de la Liberty, am stabilit ca si Bente si Sulea sa poata pleca in iarna la alte cluburi daca au oferte, a declarat Ioan Gurzau. Daca Bente va evolua, foarte probabil, la FC Bihor, Andrei Sulea a semnat un contract cu Minerul Lupeni.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »