FC Silvania a terminat la egalitate amicalul cu Beius

Magazin Salajean 16 august 2010 0

FC Silvania a terminat la egalitate amicalul cu Beius

FC Silvania – Bihorul Beius 1 – 1 (0 – 0)

Pentru FC Silvania a marcat: Valentin Ilas (min. 77)

FC Silvania: Bogdan Miron – Sebastian Ianc, Dan Muresan, Raul Crisan, Dumitru Muntean, Schwarzkopf Istvan, Dragos Militaru, Andrei Bustea, Cristian Andor, George Petcut, Adrian Hadar. Au mai evoluat: Dan Gavrilescu, Andrei Puscas, Lupo Lorand, Cristian Prodan, Sorin Ban si Valentin Ilas. Antrenori: Adrian Anca (principal), Emil Stef (secund).

Gruparea de la poalele Magurii a sustinut sambata un nou joc de verificare, de aceasta data pe Stadionul Municipal din Oradea, in compania formatiei din Liga a III-a, Bihorul Beius. Chiar daca partida s-a incheiat la egalitate, scor 1 – 1, FC Silvania putea obtine o victorie cat se poate de clara, avand in vedere numeroasele ratari ale jucatorilor simleuani.

Cea mai mare ocazie s-a irosit in minutul 57, cand Schwarzkopf Istvan a ratat o lovitura de pedeapsa. Scorul a fost deschis in minutul 65, insa avantajul beiusenilor a durat doar 12 minute, fiindca in minutul 77, Valentin Ilas, care a evoluat cu FC Silvania si in Liga a III-a, a inscris un gol din actiune. Ilas a ajuns joi la gruparea simleuana, insa, pana la inceperea noului sezon, conducerea clubului spera sa mai aduca un fundas stanga si un atacant. FC Silvania va sustine miercuri un nou joc de verificare, in deplasare, in fata echipei Unirea Dej.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »