FC Silvania a pierdut amicalul cu FC Bihor

Magazin Salajean 15 martie 2010 0

FC Silvania a pierdut amicalul cu FC Bihor

FC Bihor – FC Silvania 3 – 0 (0 – 0)

Au marcat: Elek (min. 48), Bente (min. 75), Luca (min. 88)

FC Bihor: Fildan – Letan, Musca, Tanc, Tegzes – C. Chis, Filip, Coroian, Iambor – Bundea, Elek. Au mai intrat dupa pauza: Bonta – Pocian, Achim, Sorian, Danci, Balla, F. Pop, Bente si Luca. Antrenor: Dan Dobai

FC Silvania: Stef – Onet, R. Crisan, D. Muresan – Oara, Schwarzkopf, Lupo, Pascalau – Ianc, Petcut, Puscas. Au mai jucat: Brata, Bustea, Codoban, Danila, Vascan si Muntean. Antrenor: Dacian Nastai

Dupa ce la inceputul lunii februarie FC Silvania si FC Bihor au terminat la egalitate, scor 2 – 2, amicalul de vineri dintre cele doua grupari s-a incheiat cu victoria clara a gazdelor, scor 3 – 0. Totusi, simleuanii puteau intra cu avantaj la vestiare, insa au ratat trei ocazii din situatii favorabile. Cum in fotbal ocaziile se razbuna, bihorenii nu au iertat si au punctat de trei ori dupa revenirea de la vestiare. Primul gol a fost inscris la numai trei minute de la reluare, prin mijlocasul Elek.

Cu un sfert de ora inainte de fluierul final, fostul atacant al Silvaniei, Remus Bente, majoreaza avantajul pentru gazde, iar Luca stabileste scorul final in minutul 88. E o victorie de moral, rezultatele din meciurile oficiale fiind cele care conteaza. Silvania a inceput mai bine, dar noi am echilibrat si dupa pauza ne-am desprins. Am inceput in 1-4-2-3-1, iar in partea a doua am revenit la 1-4-4-2. Per ansamblu, a fost un meci amical reusit, a declarat antrenorul Dan Dobai.

De cealalta parte, tehnicianul simleuanilor a afirmat: In perspectiva meciului de la Valcea am incercat sistemul cu trei fundasi. Pana la pauza am fost multumit, am si ratat cateva ocazii. Din pacate am luat gol pe o nesincronizare, dupa care nu am mai reusit sa tinem piept. Va reamintim ca amicalul dintre FC Bihor si FC Silvania a avut loc dupa ce Comitetul Executiv al Federatiei Romane de Fotbal a decis joi dupa-amiaza amanarea etapei a XX-a din Liga a II-a si a III-a.

FC Silvania urma sa joace la CSM Ramnicu Valcea, dar gazdele au cerut amanarea meciului, motivand ca au doi juniori convocati la loturile nationale, in timp ce FC Bihor urma sa evolueze pe terenul Universitatii Cluj. Programul etapei a XX-a din cele doua ligi ramane acelasi pentru finalul acestei saptamani.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »