FC Silvania a mai facut un transfer pentru noul sezon

Magazin Salajean 11 august 2008 0

FC Silvania a mai facut un transfer pentru noul sezon

Dupa ce a evoluat in sezonul trecut cu Muresul Deva in Liga a II-a, atacantul Alin Coman a semnat vineri un contract pe un sezon cu echipa antrenata de Mircea Bolba

Alin Coman a evoluat ieri in ultimul amical pe care FC Silvania l-a sustinut pe teren propriu in compania echipei Victoria Carei, marcand primul gol pentru echipa sa. Scorul final a fost 3 – 0 pentru simleuani, celelalte doua goluri fiind marcate de Danila si de Gavrilescu. Antrenorul FC Silvania, Mircea Bolba, a declarat ca au fost momente in care echipa sa a jucat bine, dar si in care jucatorii nu au evoluat asa cum si-ar fi dorit acesta. FC Silvania va sustine maine meciul din faza a doua a Cupei Romaniei, urmand sa o aiba ca adversara pe Gloria II Bistrita. Partida va avea loc la Bistrita, de la ora 17:30.

FC Silvania: Coste – S. Crisan, R. Crisan, Cosma, Iuhasz, Puti, Micas, Lupo, Brata, Coman, Danila. Au mai evoluat: Gavrus, Varga, Gavrilescu, Simioanca si Munteanu.

Bolba ramane la echipa

Chiar daca, dupa meciul de vineri au aparut anumite zvonuri, potrivit carora antrenorul Mircea Bolba si-ar fi dat demisia de la echipa, acestea au fost infirmate atat de tehnicianul satmarean, cat si de presedintele Ioan Gurzau. Eu nu stiu nimic de asa ceva, a declarat foarte surprins Bolba. La fel de surprins a ramas si presedintele Gurzau: Nu se pune problema ca Bolba sa plece. Nu stiu cine scoate asemenea zvonuri, insa parerea mea ca acea persoana e una care vrea raul acestui club. Probabil ca unora dintre jucatori nu le convine modul lui de lucru, insa nimeni nu este tinut la echipa cu forta. Bolba este un antrenor care vrea performanta.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »