FC Silvania a incheiat stagiul de pregatire de la Arieseni

Magazin Salajean 2 februarie 2010 0

FC Silvania a incheiat stagiul de pregatire de la Arieseni

Jucatorii pregatiti de Dacian Nastai au reinceput ieri dimineata antrenamentele pe plan local, urmand ca maine sa sustina o noua partida de verificare, la Cluj, impotriva Universitatii.

Dupa o saptamana de pregatiri intense la Arieseni, fotbalistii de la FC Silvania au incheiat sambata cantonamentul, cu un joc de verificare, impotriva celor de la Luceafarul Oradea. Meciul a avut loc la Santion, simleuanii impunandu-se cu scorul de 2 – 0, prin reusitele atacantului Ionut Suteu (min. 35) si fundasului Dan Muresan (min. 73). Antrenorul Dacian Nastai nu i-a putut folosi in amicalul de sambata pe Dumitru Muntean si Marius Varga, ambii suferind accidentari usoare in cantonament.

Incepand de ieri, Dan Gavrilescu si compania au reinceput antrenamentele pe plan local, fiind programate doua antrenamente. Simleuanii vor continua azi cu un singur antrenament, urmand ca maine sa sustina un nou joc de verificare, de aceasta data la Cluj, impotriva celor de la Universitatea. Despre stagiul de pregatire de la Arieseni, Dacian Nastai ne-a declarat:

S-a incheiat o perioada grea pentru baieti, insa au raspuns bine cerintelor mele. Vom incepe incet cu meciurile de verificare, fiindca trebuie sa vedem pe cine ne putem baza in retur. Suntem intr-o situatie mai buna ca la inceputul campionatului, la cinci puncte distanta de zona retrogradarii, insa mai avem mult de munca pentru a obtine ceea ce ne dorim. Asa cum am mai spus, avem nevoie de inca 20 de puncte pentru a fi siguri ca vom ramane in Liga a II-a.

FC Silvania: Stef – Farcuta, Muresan, Crisan, Ciorcas, Lupo, Villand, Vascan, Gavrilescu, Suteu, Dragan. Au mai evoluat: Gabor – Oar, Onet, Schwarzkopf, Ianc, Petcut, Codoban, Brata si Danila. Antrenori: Dacian Nastai (principal), Vasile Pasca (secund).

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »