FC Silvania, a fi sau a nu fi

Magazin Salajean 7 ianuarie 2011 0

FC Silvania, a fi sau a nu fi

FC Silvania se pare ca va continua, totusi, in Liga a II-a, potrivit presedintelui Ioan Gurzau, care ne-a precizat ca principalul finantator, Dumitru Ardelean, a decis sa ramana alaturi de echipa si in returul campionatului. Am decis sa mergem mai departe. Am avut o discutie marti seara si domnul Mitica Ardelean a fost de acord sa continue finantarea. Pe noi ne-a incurcat acea datorie catre Gloria Bistrita, altfel nu am fi avut probleme, a afirmat Gurzau.

Am ramas surprinsi insa de raspunsul dat de Dumitru Ardelean: Daca Gurzau v-a spus asa, credeti ce zice el. Pe mine nu ma mai sunati pentru astfel de probleme, sunati-l pe el, a spus principalul finantator al echipei.

Nici primarul orasului Simleu Silvaniei, Septimiu Turcas, nu ne-a confirmat ca echipa va continua in al doilea esalon: Lucrurile raman in continuare nelamurite. Oricum, chiar daca echipa va continua noi nu vom putea aloca niciun leu pina la finalul lunii februarie, dupa ce vom stabili bugetul pe anul acesta, ne-a precizat edilul de sub Magura.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »