FC Silvania şi-a anunţat ieri, oficial, retragerea din Liga a II-a

Magazin Salajean 3 martie 2011 0

FC Silvania şi-a anunţat ieri, oficial, retragerea din Liga a II-a

Deşi se ştia de mult timp că FC Silvania Şimleu Silvaniei nu va mai putea continua în Liga a II-a din cauza problemelor financiare, cauzate în primul rând de retragerea principalului finanţator, Mitică Ardelean, preşedintele clubului, Ioan Gurzău, a anunţat doar ieri Federaţia Română de Fotbal. Am trimis în această dimineaţă un fax la Federaţia Română de Fotbal, prin care am anunţat şi oficial retragerea echipei FC Silvania din Liga a II-a. Am sperat până în ultima clipă că lucrurile se vor schimba în bine, dar din păcate situaţia a rămas aceeaşi. Vor trece ani buni sau poate nici nu va mai fi vreodată echipă de Liga a II-a la Şimleu Silvaniei. Este păcat în primul rând pentru acest oraş, dar şi pentru judeţ. Sălajul merită o echipă în Liga a II-a, indiferent în ce oraş ar activa, a declarat oficialul şimleuan.

Potrivit regulamentului, FC Silvania Şimleu Silvaniei urmează să fie retrogradată două eşaloane, adică să evolueze în Liga a IV-a, fără a avea drept de promovare timp de trei ani.

Odată cu retragerea echipei din Liga a II-a au fost retrase din Campionatul Naţional şi cele două echipe de juniori republicani (A şi B), Ioan Gurzău afirmând că clubul va rămâne cu echipa a II-a, care activează în Liga a V-a şi cu grupele de juniori din judeţ.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »