Favorit Crasna, la al doilea amical cu echipe din judetele limitrofe

Magazin Salajean 7 decembrie 2006 0

Favorit Crasna, la al doilea amical cu echipe din judetele limitrofeChiar daca Liga a IV-a la fotbal s-a incheiat in urma cu aproape o luna, echipa de fotbal CS Favorit Crasna, nu si-a incheiat activitatea. In urma cu doua saptamani, formatia antrenata de Vasile Stancel si Vasile Muresan a sustinut un meci amical cu Scoala de Fotbal Ivansuc Cluj, iar marti a disputat cea de-a doua partida amicala impotriva echipei FC Baia Mare. Partida a avut loc pe stadionul Dealul Florilor din Baia Mare. Cu toate ca formatia baimareana evolueaza in Liga a II-a, Ispas si compania au reusit sa faca fata maramuresenilor. CS Favorit Crasna a pierdut partida cu scorul de 3 – 0, toate golurile fiind marcate in prima parte a intalnirii. Insa in partea a doua, salajenii puteau sa reastabileasca egalitatea. Echipa din Crasna a avut in repriza a doua o bara, prin Toth, iar Ispas a ratat un penalty si o ocazie in care s-a aflat singur cu portarul advers. Cele trei goluri ale partidei au fost marcate de Szenlaszloi, Batin si Bichiri.

CS Favorit Crasna: Banto, Crisan, Vasvari, Dobroi, Toth, Costea, Mica, Pintea, Ispas, Varga si Antal. Au mai evoluat: Szigarto, Barburas si Madaras.

FC Baia Mare: Bota, Han, Dabraus, Hodor, Colar, Bichiri, Andreicut, Szentlaszloi, Batin, Eudean si Petrovan. Au mai evoluat: Durus, Lazar si Pop.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »