Farcau si Babeanu au marcat cate cinci goluri impotriva Cubei

Magazin Salajean 7 decembrie 2011 0

Farcau si Babeanu au marcat cate cinci goluri impotriva CubeiRomania a sustinut aseara, de la ora 21:45, al treilea meci de la Campionatul Mondial, impotriva Japoniei, iar maine si sambata urmeaza cele mai grele dueluri din grupa, impotriva Braziliei (joi, ora 23:45, DolceSport) si impotriva Frantei (vineri, ora 21:15, DolceSport)

Dupa victoria chinuita obtinuta in primul meci din cadrul Campionatului Mondial de handbal, din Brazilia, scor 30 – 28 impotriva Tunisiei, nationala condusa de Radu Voina s-a impus la o diferenta mai mare, luni seara, impotriva reprezentativei Cubei.

Atat in primul meci, cat si in cel de luni seara, selectionerul Radu Voina le-a utilizat si pe cele doua handbaliste zalauane, Talida Tolnai si Ramona Farcau, dar si pe Dana Babeanu, jucatoare aflata inca sub contract cu HC Zalau, dar care va evolua din retur pentru Oltchim Ramnicu Valcea.

Portarul Talida Tolnai a avut evolutii bune in ambele partide, in timp ce jucatoarele de camp Farcau si Babeanu au reusit sa marcheze doar impotriva Cubei.

Dupa primele doua partide, Romania ocupa locul trei in grupa, dupa Franta si Brazilia, toate cele trei echipe avand patru puncte acumulate.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »