Faceţi-vă poză cu clasamentul!

Magazin Salajean 11 aprilie 2011 0

Faceţi-vă poză cu clasamentul!

FC Zalău – Gaz Metan II Mediaş 2 – 0 (1 – 0)

Au marcat: Claudiu Cornaci (min. 29), Paul Gombar (min. 83 – autogol)

FC Zalău a reuşit să urce pe podium după 21 de etape disputate în Liga a III-a de fotbal. Gruparea condusă de Ioan Morar a câştigat vineri după-amiaza cu scorul de 2 – 0, pe teren propriu, în faţa echipei Gaz Metan II Mediaş. O victorie importantă pentru echipa lui Paşca şi Oros, care trece pe poziţia a treia în clasament, având 32 de puncte acumulate.

Zălăuanii şi-au mai creat câteva ocazii de gol pe lângă cele două goluri marcate, însă nici oaspeţii nu au rămas datori, trimiţând de două ori mingea în bară, în minutele 19 şi 60, de fiecare dată autor fiind Boaru.

Deschiderea scorului a avut loc în minutul 29. Bode a executat o lovitură de la colţul terenului, de pe partea dreaptă, fundaşii Mediaşului au respins, balonul revenindu-i mijlocaşului zălăuan, care a recentrat în careu de unde Claudiu Cornaci a reluat cu capul în plasă. A doua reuşită a fost practic un autogol. Budean a executat în minutul 83 o lovitură liberă de pe partea dreaptă, din marginea careului, a trimis la colţul scurt de unde Gombar a încercat să respingă balonul, dar l-a trimis în propria poartă.

Odată cu această victorie, cu siguranţă vor reveni la normal şi salariile jucătorilor, care au fost reduse după eşecul cu Sănătatea Cluj, preşedintele Ioan Morar afirmând că sancţiunea rămâne valabilă până când echipa va reveni cel puţin pe poziţia a patra.

În etapa viitoare FC Zalău va sta, urmând ca peste două etape să primească vizita celor de la SCM Braşov.

FC Zalău: Chiş – Jula (min. Blaga), Cosma, Cornaci, Negrean, Bode, Budean, Sabou (min. 85, Teglaş), Neicu (min. 88, Bălan), Gorga, Bălan. Antrenori: Marius Paşca şi Cristi Oros.

Gaz Metan II Mediaş: Portnoys – Stoia, Savin, Husar, Gombar, Lup (min. 90, Sorlea), Bâlc, Hlinca (min. 72, Şiriteanu), Crişan (min. 82, Laza), Gaşpar (min. 80, Fleşar), Boaru. Antrenor: Hanc

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »