Exclusiv: Suspiciuni de evaziune fiscală la FC Zalău

Într-un moment în care la FC Zalău se vorbeşte tot mai des despre un proiect a cărui finalitate este promovarea în Liga a II-a, clubul de fotbal condus de Ioan Morar trece printr-o perioadă cât se poate de delicată. Surse judiciare ne-au confirmat faptul că a fost întocmit un dosar de cercetare pentru săvârşirea infracţiunii de evaziune fiscală, în acest sens fiind deja începută urmărirea penală „in rem” (pentru faptă).
Deocamdată, nu se cunosc amănunte legate de această anchetă aflată în plină desfăşurare şi nici dacă, pe viitor, urmărirea penală va fi extinsă şi asupra unor persoane.
Preşedintele Ioan Morar susţine că nu se pune problema existenţei unor ilegalităţi, precizând că nu are niciun fel de emoţii privind ancheta desfăşurată de autorităţi.
„Actele clubului trec anual prin „filtrele” a trei controale de anvergură, iar dacă deconturile nu ar fi fost în regulă, nu mai puteau fi alocaţi bani după desfăşurarea acestor controale”, a precizat preşedintele Ioan Morar.
Conducătorul echipei de fotbal a confirmat faptul că actele clubului au ajuns, într-adevăr, la Poliţia Judeţeană, iar persoane din cadrul clubului au fost chemate la audieri. Oficialul a mai precizat că angajaţii clubului au fost întrebaţi, în cadrul audierilor, despre modul în care au primit remuneraţiile lunare, Ioan Morar adăugând faptul că angajaţii au semnat în fiecare lună state de plată pentru salariile primite.

6 Thoughts to “Exclusiv: Suspiciuni de evaziune fiscală la FC Zalău”

  1. Anonim

    serios? alin demle!

    1. Anonim

      demle nu-i discipolul lui marius sandru cu multiple condamnari pentru evaziune fiscala?

  2. Andrei

    Domnu Morar ne spune ca actele trec prin filtre anual…deci in fiecare an actele ajung la politie domnu’ Morar? dosarul penal se intocmeste in fiecare an domnu’ Morar?? Ati mintit si ne-ati furat banii nostri, bani publici, atatia ani, a fost suficient, v-ati batut joc de orasul asta suficient si ati facut o afacere mai profitabila se pare decat magazinul de piese auto; aveti bunul simt macar si…taceti!

  3. Denis

    Demle? Ce legatura are ala cu evaziunile de la Fc Zalau sau vb sa va aflati in treaba doar, el e de 3-4 luni pe acolo , ca e discipol sau orice altceva e alta treaba nici una cu articolul 😉

  4. Anonim

    Sa va fie Rușine celor care vorbiți fără sa aveți vreo informație doar de dragul de a da in o anumită persoana. Acest om pe care ați ajuns sa îl blamați și-a pus gaj mașina in banca si a băgat pana la ultimul leuț ca sa salveze aceasta echipa când conturile erau blocate. Toată lumea își da cu părerea neavând vreo tangenta cu acest subiect. Toți cei care încă citiți știri sau mergeți la meciurile acestei echipe ar trebui sa fiți recunoscători ca s-a găsit un „prost” care sa și riște pana și viitorul familiei sale pentru aceasta mizerie de echipa și de oraș. SA VA FIE RUȘINE!!!! Dreptatea o sa iasă la iveală cât de repede!

  5. Anonim

    Dl Morar pana la solutionarea plangerii de catre cei de la politie nu are voie nimeni sa va acuze.Sa le fie Rusine celor care fac acuzatii fara sa stie despre ce este vorba.

Leave a Comment