Exclusiv: Şase jucători de la FC Zalău, fără drept de joc în Cupa României

Marius Morar 30 iulie 2012 1
Exclusiv: Şase jucători de la FC Zalău, fără drept de joc în Cupa României

Având în vedere că a încheiat sezonul trecut al Ligii a III-a pe poziţia a IV-a, acumulând 52 de puncte, FC Zalău va intra direct în faza a II-a a Cupei României, urmând să întâlnească miercuri, de la ora 17:30, formaţia maramureşeană FC Viorel Mateianu. După doi ani în care nu a acordat atenţie Cupei României, prezentându-se cu juniorii încă de la primul meci, FC Zalău vrea un parcurs mai lung în actualul sezon. “Mergem la Baia Mare cu dorinţa de a câştiga. Sperăm să reuşim, fiindcă ne dorim un parcurs cât mai lung, mai ales că noua ediţie de campionat va începe în data de 30 august”, a precizat tehnicianul Marius Paşca.

Cei doi tehnicieni, Paşca şi Oros, nu vor putea conta însă pe şase jucători importanţi, în partida de miercuri. Vasile Jula, Mihai Bode, Gigi Gorga, Andrei Teglaş, Maior Istvan şi Mădălin Trip sunt cei şase care vor absenta la partida de miercuri, motivul absenţei fiind neînregistrarea noilor contracte la Federaţia Română de Fotbal.

Comentarii

comments

Un Comentariu »

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe magazinsalajean.ro acele mesaje/comentarii/opinii licentioase (injurii, cuvinte obscene si atacul la persoana).

  1. exclusiv 30 iulie 2012 at 13:49 - Reply

    mda exclusiv , vai de voi , defapt de toti vad ca si aici ati luat-o razna EXCLUSIV!!!
    de ce nu pui EXCLUSIV la toate stirile doar asa se practica si pe sportu…..stii de care vorbesc poti sa dai mana cu el EXCLUSIV

Lasa un Raspuns »