Exclusiv: La Nuşfalău se doreşte echipă de Liga a III-a

magazinsalajean 25 iulie 2012 1
Exclusiv: La Nuşfalău se doreşte echipă de Liga a III-a

Clubul Sportiv Barcău Nuşfalău ar putea profita de faptul că Federaţia Română de Fotbal a prelungit termenul de înscriere în sezonul 2012 – 2013 pentru echipele din Liga a II-a şi a III-a. Termenul limită de înscriere a fost, iniţial 13 iulie, însă din cauza numărului exrem de redus al echipelor înscrise în cele două eşaloane până la data respectivă, termenul a fost prelungit până luni, 30 iulie. La Liga a II-a se vorbeşte de un număr de peste cinci echipe care nu sunt dispuse, din diferite motive, să se înscrie în noul seznon. Cât despre Liga a III-a, informaţiile spun că numărul echipelor abia dacă ar completa cinci serii din cele şase existente în sezonul 2011 – 2012. În aceste condiţii, nu ar fi exclus ca oficialii FRF să trimită “invitaţii” pentru echipele care nu au reuşit promovarea.
La Nuşfalău se vorbea de o echipă în Liga a III-a încă dinaintea participării echipei Flacăra Halmăşd la meciul de baraj. “Le dorim baflă la baraj celor de la Halmăşd, pentru că, dacă vor promova, nu este exclus să se facă o colaborare între noi şi ei şi să jucăm la Nuşfalău în Liga III-a”, a declarat antrenorul echipei Nuşfalău, Adrian Damian, după meciul direct dintre cele două formaţii, încheiat cu scorul de 4 – 1 în favoarea Barcăului.
Chiar dacă Halmăşdul a ratat Liga a III-a, la Nuşfalău continuă să se vorbească de al treilea eşalon. Surse din anturajul clubului, care au dorit să-şi păstreze anonimatul, ne-au dezvăluit că primarul Radu Mate intenţionează împreună cu patroni ai diferitelor firme din zonă să alcătuiască o echipă de Liga a III-a. Potrivit aceleaşi surse, s-a discutat chiar de o colaborare cu Viitorul Zalău, iar managerul Daniel Sabou să preia banca tehnică împreună cu Adrian Damian.
Contactat telefonic, primarul comunei Nuşfalău, Radu Mate, nu a negat zvonurile apărute, însă ne-a precizat că, deocamdată, totul este doar la nivel de discuţii. “Vă daţi seama că ne-am dori o echipă de Liga a III-a la Nuşfalău, pentru că la ce bază sportivă avem aici şi la cât de mult iubesc fotbalul oamenii de aici, această comună merită o echipă în Liga a III-a. Deocamdată însă totul este doar la nivel de discuţii. Urmează să ne aşezăm la masă împreună cu oamenii de afaceri din zonă, care vor să ne ajute în acest proiect şi să vedem dacă reuşim să găsim resursele financiare necesare pentru o echipă de Liga a III-a”, a declarat prim-edilul comunei Nuşfalău.

Marius Morar

Comentarii

comments

Un Comentariu »

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe magazinsalajean.ro acele mesaje/comentarii/opinii licentioase (injurii, cuvinte obscene si atacul la persoana).

  1. tnc 27 iulie 2012 at 00:16 - Reply

    pasarea malai……..viseaza !

Lasa un Raspuns »