EXCLUSIV! In proportie de 90 la suta: Adriano Lamb revine la campioana Remat

Magazin Salajean 4 mai 2012 0

EXCLUSIV! In proportie de 90 la suta: Adriano Lamb revine la campioana Remat Ca in fiecare vara, lotul campioanei Remat Zalau va suferi si in acest an o serie de modificari, cu toate ca formatia zalauana a castigat in acest an, in premiera, eventul. Prima miscare a avut loc inca de saptamana trecuta, cel mai valoros jucator din lotul Rematului, Peter Nagy, transferandu-se la formatia franceza Montpellier, aflata pe locul noua in prima liga franceza. Actionarul Liviu Ciupe, fost presedinte al clubului Remat, a dat insa asigurari ca jucatorul care-l va inlocui in sezonul viitor pe ungurul Peter Nagy va fi unul si mai valoros.

Chiar daca inca nu s-a discutat nimic oficial cu niciunul dintre ceilalti jucatori, se pare ca din vechea garnizoana vor ramane doar patru – cinci jucatori.

Unul dintre posturile pe care, cu siguranta va avea loc o schimbare, va fi cel de ridicator, post pe care in sezonul recent incheiat a evoluat grecul Athanasios Terzis si Andrei Stoian. Conducerea clubului intentioneaza insa sa-l readuca la echipa in aceasta vara pe brazilianul Adriano Lamb, jucator cu care Rematul a si castigat primul titlu de campioana a Romaniei, in urma cu trei sezoane. Purtam discutii cu mai multi jucatori, nu doar cu Lamb. Intr-adevar, este un jucator pe care ni-l dorim din nou la echipa, pentru ca s-a vazut si in primul an cand am castigat titlul ca are valoare. Sper sa-l putem readuce la echipa, a declarat Liviu Ciupe.

Adriano Lamb a evoluat in sezonul trecut in prima Liga din Turcia, iar in urma cu doua sezoane, dupa plecarea de la Remat, in Iran, la Bank Keshavarzi. Inainte de a ajunge la Remat, voleibalistul brazilian a mai evoluat in campionatul Portugaliei, Braziliei si Ciprului.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »