Exclusiv: Campioana Flacăra Halmăşd se destramă

Marius Morar 11 ianuarie 2013 8
Exclusiv: Campioana Flacăra Halmăşd se destramă

Câştigătoarea Ligii a IV-a Sălaj şi a Cupei României riscă să rămână fără o mare parte din jucători, după ce aceştia au decis să nu mai evolueze pentru formaţia Flacăra Halmăşd şi în returul campionatului. Principalul motiv care a dus la această decizie îl reprezintă anumite neînţelegeri iscate în iarna anului trecut, în timpul campaniei electorale pentru alegerea parlamentarilor. Potrivit unor surse din anturajul clubului, care au dorit să-şi păstreze anonimatul, să pare că Dumitru Blaga, care a candidat pentru un post de senator în Colegiul Şimleu Silvaniei şi care a fost principalul finanţator al echipei, ar fi beneficiat de puţine voturi din partea localnicilor din comuna Halmăşd, tocmai localitatea sa de origine. În ciuda zovonurilor apărute, fostul candidat la funcţia de senator a fost elegant în declaraţii: “Este decizia jucătorilor, iar eu o respect şi chiar voi pleca şi eu odată cu ei. Până la urmă, trebuie să susţinem şi să jucăm pentru comunitatea în care trăim, nu pentru localitatea unde ne-am născut. Aşa cum am declarat şi în campania electorală, vrem să refacem la Şimleu o echipă competitivă cel puţin de nivelul Ligii a III-a. Oraşul Şimleu are o echipă de volei la cel mai înalt nivel, are club de karate, club de culturism, dar nu are o echipă de fotbal care să facă performanţă, iar şimleuanii merită acest lucru”, ne-a declarat Blaga.
Chiar dacă lista jucătorilor care vor părăsi echipa din Halmăşd nu a fost definitivată, se pare că este vorba de mai bine de o echipă, nu mai puţin de 12 jucători fiind dispuşi să plece de la campioana Sălajului: Emil Lucaciu, Lupo Lorand, Emil Borz, Doru Sabău, Adrian Farkaş, Anghel Cătălin, Tudor Ulmeanu, Adrian Brege, Garbacz Szilard, Marcel Mureşan, Adrian Gheţe şi Flaviu Bărnuţiu. Viitoarea echipă pentru care vor evolua aceştia începând din returul campionatului este Sportul Şimleu, formaţie clasată pe locul nouă la finalul turului.
Primarul comunei Halmăşd, Gavril Puşcaş, nu a putut fi contactat până la ora publicării materialului.

Comentarii

comments

8 Comentarii »

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe magazinsalajean.ro acele mesaje/comentarii/opinii licentioase (injurii, cuvinte obscene si atacul la persoana).

 1. nicu 11 ianuarie 2013 at 16:44 - Reply

  curios,nu stiam

 2. nicu 11 ianuarie 2013 at 16:45 - Reply

  lupo si lucaciu,raman?

 3. Anonim 11 ianuarie 2013 at 18:23 - Reply

  gavrila,ai fost purcel!!si ne-ai lasat fara echipa!

 4. ionion 12 ianuarie 2013 at 11:51 - Reply

  de ce nu-i aduce la nusfalau .Aici a avut mai multe voturi ca la Halmajd.

 5. ionion 12 ianuarie 2013 at 11:57 - Reply

  mai halmajdanilor de ce nu la-ti votat pe Mitica.Acum ce puii mei ve-ti face fara fotbal.Nici nu-mi pot imagina cum poate Mitica sa mute echipa daca va mai candida.Zero voturi pe halmajd.Asa ca draga Mitica fa in halmajd o echipa de divizia B

 6. pica 12 ianuarie 2013 at 13:16 - Reply

  nu va mai participa,s-a lamurit de oamenii din Halmasd si Nusfalau!

 7. Anonim 13 ianuarie 2013 at 09:49 - Reply

  nu cred ca Mitica lasa Halmasdu

 8. I onion 13 ianuarie 2013 at 14:44 - Reply

  Daca s-a lamurit de oamenii din nusfalau o sa regret ca l-am votat.stie mitica de ce.l-au votat toate culorile inafara de angajatii lui sper ca aceasta informatie nu o sustine

Lasa un Raspuns »