Exclusiv: Aurel Vlaicu este noul antrenor al campioanei Remat Zalău

Marius Morar 4 ianuarie 2013 3
Exclusiv: Aurel Vlaicu este noul antrenor al campioanei Remat Zalău

Conducerea echipei campioane, Remat Zalău, a găsit rapid un înlocuitor pentru polonezul Mariusz Sordyl, al cărui contract a fost reziliat în data de 31 decembrie 2012.
Revenit acasă de sărbători, zălăuanul Aurel Vlaicu, ultima dată secund la VfB Friedrichshafen, a fost contactat de conducerea clubului zălăuan, cu care a ajuns destul de greu la o înțelegere pentru a prelua funcția de antrenor principal la Remat.
Cele două părți au avut o primă întâlnire în dimineața zilei de 27 decembrie, la finalul căreia, președintele Stelian Potroviță declara că nu s-a ajuns la un numitor comun, urmând a se căuta alte variante, tot cu antrenori din România. Se pare însă că a fost doar o chestiune de timp, pentru că Vlaicu s-a întors în Germania la începutul acestei săptămâni, iar miercuri a reușit să-și rezilieze contractul cu VfB Friedrichshafen. “Da, este adevărat, voi fi antrenorul echipei Remat, dar mai multe voi putea spune la conferința de presă de vineri”, ne-a declarat, în exclusivitate, tehnicianul zălăuan.
Vlaicu va fi prezentat în noua funcție la conferința de presă programată astăzi, la ora 12.
Aurel Vlaicu și-a început cariera de antrenor în 2007, fiind secund la Remat Zalău până în vara anului 2010, când a devenit campion cu echipa zălăuană. A devenit apoi antrenor secund la TV Buhl, în prima ligă germană. După un sezon a ajuns la o formație mult mai titrată din campionatul german, VfB Friedrichshafen, unde avea să devină secundul cunoscutului antrenor Stelian Moculescu, cu care a colaborat și pe banca echipei naționale.

Comentarii

comments

3 Comentarii »

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe magazinsalajean.ro acele mesaje/comentarii/opinii licentioase (injurii, cuvinte obscene si atacul la persoana).

  1. Anonim 4 ianuarie 2013 at 07:06 - Reply

    Nu stiu cat va rezista printre rinocerii romani, in Romania nu conteaza valoarea ci “abilitatile”. Ii doresc succes!

  2. g3o 4 ianuarie 2013 at 09:01 - Reply

    Mult succes Relu!

  3. Anonim 4 ianuarie 2013 at 09:07 - Reply

    Multa bafta RELU

Lasa un Raspuns »