Evoluţie sub aşteptări pentru voleibaliştii de la CSS Zalău

Magazin Salajean 22 martie 2011 0

Evoluţie sub aşteptări pentru voleibaliştii de la CSS Zalău

Cu toate că a fost gazda turneului semifinal, des-făşurat săptămâna trecută în Sala Sporturilor, CSS Zalău nu a reuşit calificarea în ultimul act al Campionatului Naţional de volei, rezervat juniorilor I.

Dacă eşecul din primul meci a fost cât de cât de înţeles, având în vedere valoarea echipei CSS CFR Bucureşti, scorul final fiind 1 – 3, nimeni nu se aştepta ca voleibaliştii conduşi de Marin Silaghi şi Dan Predescu să piardă şi partida cu CNNT Craiova.

Echipa oaspete a condus cu 2 – 0 la seturi, după 20 – 25 şi 22 – 25, însă zălăuanii au egalat situaţia la seturi, câştigând actul trei cu 25 – 21, iar setul patru mult mai clar, 25 – 14. Din păcate, nu au mai putut ţine ritmul şi în setul decisiv, pe care l-au cedat cu 9 – 15, pierzând astfel dreptul de a se califica în turneul final.

În aceste condiţii, celelalte trei victorii nu au mai contat decât pentru palmares, 3 – 0 cu CSMU LPS Suceava, 3 – 1 cu CSS Bega Timişoara şi 3 – 1 cu CSS 1 Constanţa.

Antrenorul Marin Silaghi, care este şi directorul Clubului Sportiv Şcolar, a declarat că nu este o tragedie faptul că echipa sa nu a acces în turneul final. Am pierdut meciul cu Craiova, care era decisiv. Ei au avut o preluare bună mai ales în setul cinci, iar noi nu am mai jucat la fel de bine ca în setul trei şi patru. Aşa este în sport, mai şi câştigi, mai şi pierzi. Nu este o tragedie că nu ne-am calificat mai departe, fiindcă totuşi suntem în primele zece echipe din ţară.

În turneul final s-au calificat şase echipe, primele două din fiecare serie: CSS LAPI Dej, CSS Buzău, CSS CFR Bucureşti, CNNT Craiova, CSS 2 UKRO Baia Mare şi CSS Blaj.

CSS Zalău: Mihai Ciupe, Adrian Pop, Adrian Pantea, Silviu Palage, Marius Ilieş, Mihai Criste, Sergiu Pop, Ovidiu Mureşan, Bogdan Mihai şi Inţe Răzvan: Antrenori: Marin Silaghi şi Dan Predescu.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »