Euro Glia Nusfalau, campioana Salajului la minifotbal

Magazin Salajean 22 iunie 2012 0

Euro Glia Nusfalau, campioana Salajului la minifotbalCu 27 de victorii, o remiza si trei infrangeri, Euro Glia Nusfalau a terminat pe primul loc in Liga I, devenind astfel campioana judeteana la minifotbal. Desi avea asigurata prima pozitie cu cateva etape inainte de final, formatia patronata de Osz Andrei si-a respectat blazonul, invingand in ultima etapa a play-off-ului, campioana sezonului trecut, cu scorul de 2 – 1, prin reusitele lui Gabor Gabor si Lakatos Karoly, in timp ce pentru Autoland Hosu au marcat Razvan Hendea. In cele 31 de meciuri disputate, formatia de pe malul Barcaului a inscris 191 de goluri si a incasat 71, acumuland 82 de puncte.

Euro Glia Nusfalau va participa in perioada 5 – 8 iulie la turneul final de la Deva turneu la care vor fi prezente 20 de echipe.

Lotul campioanei Euro Glia Nusfalau este alcatuit din: Ciprian Petran, Elekes Robert – Kallai Geza, Catalin Anghel, Szeles Tibor, Tudor Ulmeanu, Vegh Robert, Lakatos Karoly, Alexandru Duca si Gabor Gabor. Antrenor: Adrian Damian. Delegat: Cseke Ludovic. Conducator de echipa: Osz Andrei

In aceasta saptamana au loc si turneele regionale de baraj, pentru calificarea la turneul final, unul dintre ele fiind programat sambata, la Baza Sportiva Onix, din Traian.

La Deva va fi a sasea editie a turneului final de minifotbal, prima, cea din 2007, fiind castigata de Macrogroup Zalau, urmatoarele trei (2008, 2009 si 2010) de Magic Iasi, iar cea de anul trecut de Consiliul Judetean Buzau.

Duminica, la Baza Sportiva Onix din Traian este programata si fesivitatea de premiere la toate cele patru ligi. Incepand cu ora 16:30 va avea loc un meci demonstrativ intre KMO Motors (locul I in Liga a III-a) si Fortec (locul I in Liga a IV-a). O ora mai tarziu va avea loc festivitatea de premiere in Ligile a III-a si a IV-a, iar la ora 18, un nou meci, intre Mobil Team si Europan Sarmasag, pentru stabilirea locurilor 3 – 4 in Cupa Romaniei (faza judeteana). La ora 19 vor fi premiate echipele din Ligile I si II, precum si cele din Liga firmelor, iar de la ora 20 se va disputa finala mare a Cupei Romaniei, dintre Rechinii Autoland Hosu si Focus, ziua urmand sa se incheie cu festivitatea de premiere pentru Cupa Romaniei.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »