Euro Glia Nusfalau a castigat Cupa Anului Nou

Magazin Salajean 19 ianuarie 2012 0

Euro Glia Nusfalau a castigat Cupa Anului NouConsiliul Consultativ al Tinerilor din Salaj a organizat, sambata, editia a III-a a Cupei Anului Nou, turneu de minifotbal la care au fost prezente 21 echipe: Euro Glia Nusfalau, Tiki Taka Barcelona Carastelec, Green Go-Ls Cehu Silvaniei, PTI Varsolt, FC Cristur, Brasil, Phoenix Nusfalau, U 1918 Zalau, Venus Borla, FC Ratin, V33 Arduzel Maramures, FC Nusfalau, Syncron Cehu Silvaniei, Fapuma Zalau, NagyFiuk Sarmasag, FC Boghis, Tiki Taka Cehu Silvaniei, FC Carastelec, FC Pericei, Doba si Aghires. In urma rezultatelor inregistrate, editia din acest an a Cupei Anului Nou a fost castigata de Euro Glia Nusfalau. Pe locul secund s-a situat Tiki Taka din Cehu Silvaniei, in timp ce pozitia a III-a a fost ocupata de FC Nusfalau.

Formatia condusa de Osz Andrei a castigat toate cele opt meciuri sustinute: 3 – 0 cu Tiki Taka Barcelona, 4 – 0 cu Brasil, 6 – 0 cu FC Cristur, 3 – 1 cu Green Go-Ls Cehu Silvaniei, 3 – 0 cu PTI Varsolt 6 – 0 cu Syncron Cehu Silvaniei, in meciul pentru calificarea in semifinale, 2 – 1 cu FC Nusfalau in semifinale si 3 – 0 in finala cu Tiki Taka Cehu Silvaniei.

Au fost acordate si premii individuale, cel mai bun portar fiind desemnat Elekes Robert, de la FC Nusfalau, iar titlul de cel mai bun jucator a fost acordat lui Orban Robert, de la Euro Glia, care a si marcat cele mai multe goluri ale turneului, 14.

La festivitatea de premiere a fost prezent primarul orasului Cehu Silvaniei, Varga Andras, care tinut sa felicite toate echipele paticipante pentru faptul ca au dat dovada de fair-play pe tot parcursul turneului. Vreau sa va felicit pe toti dupa o astfel de zi, plina de succese, in care ati dat dovada de mult fair-play. Ma bucur ca Cehu Silvaniei a devenit din nou locatia unei competitii importante de minifotbal, a precizat edilul orasului Cehu.

A fost prezent si presedintele executiv al UDMR Salaj, Szilagyi Robert, acesta recunoscand ca nu se astepta sa fie prezent un numar atat de mare de echipe la editia din acest an. Ma bucur ca s-au adunat atatea echipe la cea de-a III-a editie a Cupei Anului Nou. Au fost prezente mai multe echipe decat credeam si mi-a facut o mare placere sa petrecem inpreuna o astfel de zi. In numele organizatiei judetene a UDMR Salaj, doresc sa felicit organizatorii si sper ca in viitor acestia se vor implica activ nu numai in viata tineretului din Salaj, ci si in viata politica, a mentionat presedintele UDMR Salaj.

Presedintele Cosiliului Consultativ al Tinerilor din Salaj, Mate Joszef, a tinut sa multumeasca Uniunii Democrate a Maghiarilor si Primariei Cehu Silvaniei pentru sprijinul acordat, anuntand ca urmatorul eveniment sportiv organizat de CCT Salaj este programat in data de 7 aprilie, participantii turneului urmand sa fie membrii ai Consiliului Consultativ al Tinerilor din Salaj.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »