Emblema fotbalului simleuan, pastrata in lot

Magazin Salajean 25 iulie 2008 0

Emblema fotbalului simleuan, pastrata in lot

Chiar daca la un moment dat a fost trimis la echipa a doua, Tudor Ulmeanu a fost inclus in cele din urma in primul lot de antrenorul Mircea Bolba

Silvania Simleu Silvaniei a sustinut miercuri dupa-amiaza, pe stadionul din Nusfalau, un nou meci de verificare in compania formatiei Victoria Carei. Partida s-a incheiat la egalitate, scor 1 – 1, ambele goluri fiind marcate in partea a doua a intalnirii. Fotbalistii din Carei au deschis scorul in minutul 70, iar simleuanii au egalat in minutul 82.

In partida de miercuri au evoluat: Coste, Gaidos, Simioanca, Cosma, Varga, Labai, Lupo, Maga, Chis, Ulmeanu si Mosincat.

La finalul acestui meci, tehnicianul Bolba a definitivat si lotul cu care va aborda noul sezon competitional din Liga a III-a, acesta fiind alcatuit din 24 de jucatori, carora li se adauga Flaviu Barnutiu si Cristian Chis care vor face parte din lotul largit. Antrenorul Mircea Bolba ne-a declarat ca nici unul dintre cei 26 de jucatori nu este batut in cuie la prima echipa, oricare dintre acestia putand fi trimis la echipa a doua. Cei care nu vor fi inclusi in lotul de 18 jucatori pentru prima echipa vor juca duminica la echipa a doua din Liga a IV-a, a declarat tehnicianul simleuan. Echipa patronata de Dumitru Ardelean s-a deplasat ieri dimineata la Baia Mare, pentru a sustine un nou meci de verificare in compania formatiei locale, FC Baia Mare. Seria meciurilor amicale din aceasta saptamana se va incheia maine dupa-amiaza, cand gruparea de la poalele Magurii va intalni la Oradea formatia locala, FC Bihor.

Lotul echipei Silvania Simleu Silvaniei: portari – Ionut Coste, Marius Suta, Marius Coman; fundasi – Cosmin Iuhas, Raul Crisan, Adrian Simioanca, Daniel Muresan, Ionut Cosma, Marius Varga, Cristian Muresan, Dumitru Muntean; mijlocasi – Cosmin Gavrus, Lupo Lorand, Schwarzkoph Istvan, Brata Ciprian, Adrian Micas, Silviu Crisan, Malin Sabau, Snelenberg Cristian, Florin Puti; atacanti – Ionut Danila, Dan Gavrilescu, Adrian Marinas, Tudor Ulmeanu. Antrenor principal: Mircea Bolba. Antrenor secund: Vasile Pasca.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »