Elevii de la CNS Zalău, alături de vicecampionii României în Programul „Şcoala altfel”

La nivelul Colegiul Naţional „Silvania” Zalău s-au desfăşurat o serie de proiecte în perioada acestei săptămâni, una în care, în toate şcolile din România, s-a derulat Programul „Şcoala Altfel”. „Sport şi sănătate” a fost unul dintre proiectele Colegiului Naţional „Silvania” Zalău, iar printre acţiunile desfăşurate de elevi a fost şi întâlnirea de joi dimineaţa cu vicecampionii României la volei şi câştigătorii ultimelor două ediţii ale Cupei României.
Elevii au purtat diferite discuţii cu voleibaliştii, s-au fotografiat cu aceştia, iar conducerea clubului le-a pus la dispoziţie şi trofeul Cupei României, pentru a-l admira şi a se putea fotografia cu el.
A fost organizată şi o tombolă, în care premiul a fost o minge de volei cu autografele tuturor jucătorilor, câştigată de Flavius Bălean, fratele voleibalistului Rareş Bălean, component al echipei Volei Municipal.
Alături de elevii de la CNS Zalău au fost şi profesorii coordonatori ai proiectului „Sport şi Sănătate”: Monica Ţârle, Katona Alexandru, Totos Zoltan, Maria Ţicală şi Irina Pintea.

Leave a Comment