Elevii Centrului Şcolar pentru Educaţie Incluzivă Şimleu Silvaniei, cu rezultate notabile în sport şi cultură

Elevii Centrului Şcolar pentru Educaţie Incluzivă (CŞEI) Şimleu Silvaniei au înregistrat în ultima perioadă o serie de rezultate notabile atât la concursurile sportive la care au participat, cât şi la cele culturale.
În cadrul Campionatului Naţional de Fotbal Unificat în 7, rezervat copiilor cu vârste cuprinse între 14 şi 16 ani, elevii CŞEI s-au calificat la faza regională de la Cluj-Napoca, după ce au obţinut locul întâi la faza judeţeană de la Jibou. La finalul întrecerii regionale, elevii şimleuani, pregătiţi de profesorii Viorel Sim, Ivan Iambor şi Adriana Mariana Faur, s-au clasat pe poziţia secundă, însă, în ediţia trecută de campionat, evoluţia lor a fost şi mai bună. Şimleuanii au ajuns anul trecut până în faza finală de la Bucureşti, desfăşurată la Baza Sportivă a Federaţiei Române de Fotbal de la Buftea, clasându-se pe locul cinci din opt echipe participante.
CŞEI Şimleu Silvaniei are rezultate notabile şi la o serie de evenimente culturale. Trupa de dans „Burn Energy”, pregătită de profesorii Voichiţa Faragău şi Ivan Iambor, a ocupat locul doi la secţiunea dansuri din cadrul Festivalului Cultural „Miraje” Cluj-Napoca. În cadrul secţiunii teatru clasic, Trupa „Activ” a prezentat „Povestea unui elev leneş”, scrisă de coordonatorul Voichiţa Faragău, iar la final, CŞEI Şimleu Silvaniei s-a situat pe locul doi, primind şi un premiu special din partea juriului.
Profesorii de la CŞEI Şimleu Silvanie au ţinut să menţioneze că, pentru elevii centrului, astfel de concursuri sunt foarte importante, deoarece „în afară de socializare, atât de necesară, elevii noştri îşi pot demonstra, în primul rând lor, dar şi celorlalţi că sunt valoroşi”.

Leave a Comment