Editia a 38-a a Cupei Mesesul, fara spectatori

Magazin Salajean 16 decembrie 2011 0

Editia a 38-a a Cupei Mesesul, fara spectatoriAvand in vedere ca Sala Sporturilor din Zalau se afla inca in proces de reabilitare, iar accesul la ringul de box este aproape imposibil, conducerea Clubului Sportiv Municipal Zalau impreuna cu cei doi antrenori Ioan Dragos si Ioan Popa au decis ca editia cu numarul 38 a Cupei Mesesul la box sa se desfasoare in sala de antrenamentele din cadrul clubului.

Avand in vedere spatiul extrem de redus din sala de antrenament, la competitie nu vor putea fi prezenti si spectatori.

Pana in prezent si-au anuntat prezenta sportivi de la: LPS Baia Mare, CSM Baia Mare, Crisul Oradea, Gym Strong Oradea, Prodchim Gheorgheni, Torpedo Zarnesti, CSS Sighet, CSM Cluj si CSM Zalau.

Clubul zalauan va fi reprezentat de nu mai putin de 34 de pugilisti atat fete, cat si baieti, pregatiti de Ioan Dragos si Ioan Popa.

Ne dorim ca aceasta competitie sa fie un test de verificare pentru competi-tiile care urmeaza in anul urmator, a declarat Ioan Dragos. Prima competitie importanta din 2012 este programata in luna februarie, Campionatul National de box, la feminin.

Din lotul zalauan care va concura la Cupa Mesesul va lipsi insa Szabo Robert, pugilist aflat in pregatire la Centrul Olimpic de mai bine de o saptamana.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »