Echipele din Liga a II-a, obligate sa-si reomologheze stadioanele

Magazin Salajean 15 decembrie 2009 0

Echipele din Liga a II-a, obligate sa-si reomologheze stadioanele

Presedintele FC Silvania, Ioan Gurzau, ne-a precizat ca singura problema la Stadionul Magura este numarul redus al toaletelor.

Ca urmare a sesizarii unor neconformitati si abateri de la conditiile de omologare, Directia de Competitii din cadrul Federatiei Romane de Fotbal a stabilit ca in urmatoarea perioada, toate echipele din Liga a II-a sa-si reomologheze stadioanele. S-au contestat mai multe stadioane, dupa care s-a luat aceasta decizie.

Cei de la federatie vor sa stie pe cine se pot baza in returul campionatului. La noi insa, singura problema este numarul redus de toalete. Am adus insa la fiecare meci toalete ecologice pentru spectatori. In rest, dispunem de un numar suficient de locuri in tribuna, iar vestiarele corespund cerin-telor. Sunt insa multe cluburi cu probleme, a declarat presedintele FC Silvania, Ioan Gurzau.

Referitor la echipa, acesta a precizat ca jucatorii isi vor relua pregatirile pentru retur in data de 12 ianuarie, conducerea urmand sa stabileasca pana la data respectiva locul unde se va desfasura cantonamentul de iarna.

Despre eventualele transferuri ale jucatorilor Gabriel Vasvari si Mihai Bode de la FC Zalau la FC Silvania, Gurzau a afirmat ca nu se poate pune problema unui transfer decat daca acestia vor deveni liberi de contract. Noi am discutat cu jucatorii, dar eu nu vreau sa ma cert cu cei de la FC Zalau. Daca sunt liberi de contract si doresc sa vina, putem discuta mai amanuntit. Daca nu, mai sunt o gramada de jucatori liberi de contract.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »