Echipa de volei sperante de la CSS Zalau, locul VII la turneul final de la Toplita

Magazin Salajean 31 mai 2012 0

Echipa de volei sperante de la CSS Zalau, locul VII la turneul final de la ToplitaRares Balanean, capitanul echipei zalauane a fost convocat in lotul national, care va participa in aceasta vara la Campionatele Balcanice

Calificata la faza finala a Campionatului National de volei, rezervat sperantelor, echipa Clubului Sportiv Scolar Zalau a obtinut o singura victorie la turneul de la Toplita, clasandu-se pe penultimul loc in clasamentul final.

Pe langa echipa pregatita de Dan Onute, au mai fost prezente sapte formatii: Colegiul Tehnic Feroviar Bucuresti, CSS Nicu Gane Falticeni, CSS Toplita, CSS Bega Timisoara, CVM Tomis Constanta, LPS Bihorul Oradea si CSS Ramnicu Sarat.

Echipa zalauana a fost repartizata in Seria B, alaturi de CVM Tomis Constanta, LPS Bihorul Oradea si CSS Ramnicu Sarat. Din pacate, juniorii pregatiti de Dan Onute au cedat cu acelasi scor, 3 – 0 in toate cele trei partide sustinute in faza grupelor, evoluand in turneul semifinal pentru stabilirea locurilor 5 – 8. In primul meci, CSS Zalau a pierdut cu 3 – 1 (22, -20, 11, 19), in fata formatiei locale, CSS Toplita, insa l-a castigat pe ultimul, cel pentru stabilirea locurilor 7 – 8. Echipa zalauana a invins cu un categoric 3 – 0 CSS Bega Timisoara.

De mentionat faptul ca Rares Balanean, capitanul echipei CSS Zalau, a fost selectionat in lotul national de antrenorul Gila Dumitrescu, urmand sa participe in aceasta vara cu echipa Romaniei la Campionatele Balcanice.

Turneul de la Toplita a fost castigat de CVM Tomis Constanta, care a devenit astfel campioana nationala.

Lotul echipei CSS Zalau: Rares Balean (cpt.), Andrei Ungurusan, Dan Pop, Horea Stefanescu, Balasz Eduard, Razvan Oegar, Tudor Chende, Catalin Rusu, Sergiu Tarba si Paul Somoi. Antrenor: Dan Onute

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »