După campioana României, campioana Suediei

Duminică, ora 17, Sala Sporturilor „Gheorghe Tadici”
HC Zalău – H 65 Hoors

Început dificil de an pentru Handbal Club Zalău. Formaţia condusă de Gheorghe Tadici va întâlni duminică, începând cu ora 17, pe teren propriu, campioana Suediei, H 65 Hoors.
„Cel mai important este acum ca fetele să se recupereze până duminică, fiindcă ne aşteaptă un nou meci dificil, în care vom întâlni campioana Suediei”, a declarat Tadici la finalul partidei cu CSM Bucureşti.
Tehnicianul zălăuan a ţinut să le mulţumească sălăjenilor care au umplut sala la partida cu CSM Bucureşti, afirmând că este nevoie de aportul lor şi în primul meci pe teren propriu din grupele Cupei EHF.
În prima etapă a grupei, HC Zalău acedat cu 23 – 28 pe terenul norvegiencelor de la Larvik, iar adversara zălăuancelor de duminică s-a impus cu 28 – 27, pe teren propriu, în faţa echipei din Cehia, DHK Banik Most.
Biletele rămase pentru jocul dintre HC Zalău şi H 65 Hoors vor fi puse în vânzare duminică, începând cu ora 14, la casieria Sălii Sporturilor. Preţul unui tichet este de 10 lei.
Meciul va fi oficiat de un cuplu din Grecia, format din Athanasios Chaskis şi Dimitrios Tsakonas, iar observator din partea Federaţiei Europene de Handbal a fost delegat georgianul Tamaz Tevzadze.

Leave a Comment