Dupa 18 ani de absenta, un fotbalist salajean va evolua pentru selectionata de juniori a Romaniei: Jucatorul Viitorului, Paul Domocos, fundas de echipa nationala

Magazin Salajean 17 februarie 2010 0

Dupa 18 ani de absenta, un fotbalist salajean va evolua pentru selectionata de juniori a Romaniei: Jucatorul Viitorului, Paul Domocos, fundas de echipa nationala

Clubul Sportiv Viitorul Zalau impresioneaza din nou in fotbalul juvenil. Dupa ce a avut mai multi jucatori convocati la loturile nationale pentru diferite actiuni, clubul manageriat de Daniel Sabau va avea, in premiera, un reprezentant in nationala Romaniei de Under 16. Fundasul central al grupei de juniori republicani B, Paul Domocos, a fost convocat in urma cu cateva zile de antrenorul lotului, Adrian Vasiie, pentru meciul amical de la finalul acestei luni, dintre reprezentativele Israelului si Romaniei.

Dupa ce a participat impreuna cu un alt coleg de grupa, Ionut Terec, la doua actiuni ale lotului national de Under 16, la Targu Neamt si la Jimbolia, Paul Domocos a fost selectat printre cei 18 jucatori care vor face deplasarea in Tara Sfanta.

Sunt foarte bucuros ca, pe langa alti copii care sunt in vederile antrenorilor de la loturile nationale, Domocos va face parte chiar din lotul de 18 jucatori ai nationalei de Under 16. Sper sa aiba in continuare convocari la lot, fiindca este un baiat cu calitati, care sunt convins ca va ajunge la un club mare. De altfel, el este si in vederile catorva cluburi din Italia. Sper ca aceasta convocare a lui Domocos sa-i ambitioneze mai mult si pe ceilalti copii, a declarat managerul clubului Daniel Sabau, care este si antrenorul lui Domocos.

Salajul a mai avut jucator convocat la natioanala de juniori a Romaniei in urma cu aproximativ 18 ani, reprezentantul judetului nostru fiind Paul Barna. Au mai fost intre timp si alti jucatori, insa toti au fost convocati doar pentru stagii de pregatire sau pentru trialuri.

Cantonament de iarna, la 1 Mai

Toate grupele de copii si juniori de la Viitorul Zalau au efectuat in urma cu doua saptamani un stagiu de pregatire de sase zile in statiunea bihoreana 1 Mai. Aceasta, dupa ce copiii si juniorii de la Viitorul efectuasera deja cateva antrenamente si pe plan local. Nici seria amicalelor nu a intarziat sa apara, jocurile de verificare urmand sa continue pana la inceperea campionatelor. Primii care vor intra in hora sunt juniorii republicani A si B.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »