Dumitru Muntean, ofertat de Pandurii Targu Jiu

Magazin Salajean 12 ianuarie 2011 0

Dumitru Muntean, ofertat de Pandurii Targu Jiu

Fundasul echipei FC Silvania ar putea deveni in aceasta iarna, din nou, coleg cu Ciprian Brata. Presedintele Ioan Gurzau ne-a informat ca marti dimineata a primit o oferta de la clubul gorjean pentru fundasul Dumitru Muntean, iar acesta ar putea ajunge in zilele urmatoare la Pandurii Targu Jiu. Chiar astazi a venit o oferta pentru Muntean de la Pandurii Targu Jiu. Sa vedem ce se rezolva. Daca nu ajungem la o intelegere cu Pandurii va ramane probabil la Luceafarul Oradea, ne-a declarat presedintele clubului simleuan. Muntean a fost ofertat si de Sportul Studentesc, jucatorul fiind prezent pentru o zi la clubul din Regie, insa nu a dorit sa ramana la echipa patronata de Vasile Siman.

Sub comanda lui Dacian Nastai, la Luceafarul Oradea, care a inceput pregatirea luni, se mai afla Miron, Andor, Ianc si Schwarzkopf, clubul simleuan urmand sa primeasca pentru ei o suma de bani de la clubul oradean.

FC Silvania nu se va mai baza din returul campionatului nici pe fundasul Raul Crisan, care, desi mai avea contract cu FC Silvania pana in aceasta vara a inceput pregatirea de iarna cu Dinamo Bucuresti, cu care va si pleca in cantonament in Antalya. Antrenorul cainilor, Ioan Andone, a declarat ca la echipa au ajuns mai multi jucatori tineri, urmand ca abia dupa perioada de pregatire sa decida care dintre ei va ramane in lotul primei echipei.

Dan Muresan ar putea reveni la FC Silvania

Exclus din lot dupa venirea antrenorului Florin Farcas, fundasul Dan Muresan s-a aratat extrem de dezamagit de decizia luata de noul tehnician si conducerea clului FC Silvania, afirmand ca nu se va mai intoarce niciodata la Simleu Silvaniei. In pauza de iarna, jucatorul s-a aflat in discutii cu mai multe echipe, insa cei mai interesati de serviciile lui Gimi s-au aratat oficialii clubului FC Maramures Universitar Baia Mare. Clubul simleuan a cerut insa in schimbul jucatorului suma de 10.000 de euro, suma care i se pare exagerata jucatorului, dar si oficialilor maramureseni.

Totusi, presedintele Ioan Gurzau spune ca este normal sa ceara o suma in schimbul jucatorului, fiindca a investit in el pe perioada in care acesta a evoluat sub Magura. L-a adus gratis pe Muresan pentru ca el era jucator de sintetic si de Liga a IV-a, iar noi am facut din el jucator de Liga a II-a. Noi i-am dat casa si masa, plus salariul lunar. Cum poate spune ca nu am investit in el. Este normal sa cerem o suma de bani in schimbul lui. Daca nu-si gaseste echipa el va reveni la FC Silvania, fiindca se afla inca sub contract cu noi. Este un jucator cu calitati, chiar daca are un comportament ciudat si ne-ar putea ajuta in retur sa ne indeplinim obiectivul.

Desi saptamana trecuta ramanerea echipei FC Silvania in Liga a II-a era pusa sub semnul intrebarii, presedintele Ioan Gurzau spune ca iubitorii fotbalului simleuan si salajean vor mai putea vedea meciuri de Liga a II-a si in acest an la Simleu Silvaniei. Chiar daca este o perioada grea nu inseamna ca abandonam lupta. Este greu pentru toata lumea, dar trebuie sa demonstram ca acel grup unit care a reusit sa duca pentru prima data aceasta echipa in Liga a II-a nu renunta in momentele grele. Singura problema care ne-a destabilizat pe noi a fost acea datorie catre Gloria Bistrita, dar prin vanzarea unor jucatori sper sa facem rost de banii necesari. Sa aducem jucatori nu va fi nicio problema, fiindca sunt o multime de jucatori liberi de contract, iar Liga a II-a e atractiva pentru orice jucator.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »