Dumbrava Gîlgău va întâlni campioana judeţului Satu Mare la barajul pentru promovarea în Liga a III-a

Devenită în acest an campioană judeţeană pentru prima dată în istorie, Dumbrava Gîlgău va fi nevoită să treacă de campioana judeţului Satu Mare pentru a promova în Liga a III-a, eşalon în care antrenorul Marius Paşca îşi doreşte foarte mult să ajungă şi cu echipa din satul său natal, după ce în urmă cu doi ani a promovat şi cu Luceafărul Bălan.
În judeţul Satu Mare, campioană judeţeană a devenit Unirea Tăşnad, echipă ce a obţinut această performanţă după o pauză de 36 de ani.
Antrenorul Marius Paşca a fost prezent la două meciuri ale formaţiei din Tăşand, ultimul desfăşurându-se chiar miercuri, când Unirea a dispus cu 1 – 0 de Oaşul Negreşti în semifinalele Cupei României.
„Am asistat la două partide pe care Unirea Tăşnad le-a susţinut pe teren propriu. Din punct de vedere calitativ, campionatul din Satu Mare este peste cel din Sălaj, dar vor fi două meciuri care încep de la scorul de zero la zero. Avem şansa noastră şi vom face tot ce depinde de noi să o fructificăm. Există câţiva jucători cu experienţă la echipa din Tăşnad, dar nu este o formaţie de speriat”, a declarat antrenorul Marius Paşca.
Unirea Tăşnad are un lot destul de valoros, o parte dintre jucători evoluând în anii anteriori atât la nivel de Liga a III-a, cât şi în eşalonul secund. Cel mai experimentat jucător este fundaşul central Marius Bălău, care a bifat 25 de meciuri în Liga I şi aproximativ 70 în Liga a II-a.
Partida tur dintre cele două echipe este programată sâmbătă, 17 iunie, de la ora 18, pe Stadionul din Tăşnad, iar returul, o săptămână mai târziu, la Gîlgău Almaşului, începând cu ora 17:30.

Leave a Comment