Dumbrava Gîlgău şi Unirea Tăşnad se luptă pentru un loc în Liga a III-a

Meciul tur este programat sâmbătă, începând cu ora 18, la Tăşnad, iar returul în 24 iunie, de la ora 17:30, la Gîlgău Almaşului

Dumbrava Gîlgău, câştigătoarea Ligii a IV-a de fotbal în acest sezon, începe lupta pentru promovarea în Liga a III-a, eşalon în care Sălajul o are ca reprezentantă pe FC Zalău. Echipa pregătită de Marius Paşca se duelează într-o dublă manşă cu Unirea Tăşnad, campioana judeţului Satu Mare.
În urmă cu doi ani, antrenorul Paşca a mai susţinut un meci de baraj, echipa pe care o pregătea la acea vreme, Luceafărul Bălan, promovând în Liga a III-a tot după o dublă manşă cu Olimpia II Satu Mare. Marius Paşca este antrenorul care a promovat şi cu FC Zalău în Liga a III-a, se întâmpla în vara anului 2008.
Specialist în jocuri de baraj, dar şi în promovări, tehnicianul zălăuan speră să iasă câştigător şi de această dată, chiar dacă adversara este destul de valoroasă pentru acest nivel.
„Din punct de vedere calitativ, campionatul din Satu Mare este peste cel din Sălaj, dar vor fi două meciuri care încep de la scorul de zero la zero. Avem şansa noastră şi vom face tot ce depinde de noi să o fructificăm. Există câţiva jucători cu experienţă la echipa din Tăşnad, dar nu este o formaţie de speriat”, a precizat Marius Paşca, cel care şi-a „spionat” adversarul în trei partide.
Meciul tur dintre cele două formaţii este programat sâmbătă, începând cu ora 18, pe Stadionul din Tăşnad.

Leave a Comment