Dumbrava Gâlgău începe pregătirile pentru partea a doua a sezonului

După un parcurs bun în prima parte a campionatului, cu nouă victorii şi două înfrângeri în 11 partide, Dumbrava Gâlgău speră să ţină aproape de principalele candidate la titlu şi în partea a doua a sezonului. Echipa pregătită de Florin Morar se situează pe locul trei, cu 27 de puncte, la patru lungimi în spatele ocupantelor primelor două locuri, Sportul Şimleu şi Rapid Jibou, ambele cu 31 de puncte.

Dumbrava începe pregătirile marţi după-amiaza, urmând să efectueze săptămânal două şedinţe de pregătire, iar în perioada 17 – 21 februarie va avea loc un stagiu de pregătire pe plan local, încheiat cu un amical împotriva celor de la SCM Zalău.

„Consider că suntem în grafic după turul campionatului, la patru puncte distanță de primele 2 locuri, dar cu un joc mai putin disputat. Îmbucurător este faptul că am câștigat toate jocurile cu echipele aflate sub noi în clasament, dar dezamăgirea vine din cele 2 înfrângeri cu Rapid Jibou și Sportul Simleu. Pentru etapele rămase din retur ne propunem să abordăm fiecare joc la victorie, iar dacă în prima etapă vom reuși să învingem echipa Rapid Jibou, intrăm cu șanse reale în lupta pentru titlul de campioană județeană”, a declarat Florin Morar, acesta considerând că play-off-ul va fi unul extrem de disputat, benefic în primul rând pentru echipa care va deveni campioană judeţeană, în vederea disputării jocurilor de baraj pentru promovarea în Liga a III-a.

Echipa din Gâlgău Almaşului a realizat două transferuri importante în pauza de iarnă, aducându-i la echipă pe Tonko Robert, un fotbalist ce a evoluat în Liga a III-a la FC Zalău, iar ultima dată în Liga a III-a din Ungaria şi pe Alin Mierea, pentru acesta fiind o revenire la Dumbrava. În această iarnă a revenit din străinătate Răzvan Şolomonean, un junior ce a făcut parte din lot şi în sezonul trecut.

„Dorim ca în retur să dăm șansa jucătorilor remarcați de la echipa de juniori să se integreze treptat în lotul echipei mari. Obiectivul pe termen lung este construirea unei echipe cu cât mai mulți jucători de pe raza comunei Bălan sau din împrejurimi. Antrenamentele se vor desfăşura în nocturna, pe cocheta noastră bază sportivă, unde avem toate condițiile necesare pentru o bună pregătire tehnico-tactică, iar pe această cale doresc să mulţumesc domnului primar, Maghiar Isaia şi Consiliului Local al comunei Bălan pentru sprijinul acordat”, a mai afirmat antrenorul formaţiei Dumbrava.

 

Leave a Comment