Duelul capitanilor

Magazin Salajean 28 noiembrie 2007 0

Logistic Zalau – AS Barcaul Nusfalau 1 – 0 (0 – 0)

Venit dupa o etapa incendiara in Liga I, meciul dintre AS Logistic Zalau si AS Barcaul Nusfalau a oferit putinilor spectatori o repriza de lupta, de duel tactic intre capitanii de echipa Meleg si Varga, incheiata cu un scor alb. La reluare, ambele echipe accelereaza, dar par multumite de scor. Terenul moale a jucat feste jucatorilor, arbitrii fiind depasiti de multe faze si de propria lor incalceala in decizii, taxata de cei prezenti. Dupa ratarile incredibile Iacob, Bonte si Gaidos, intrarea lui pece aduce un suflu nou in atac. Astfel, dupa o suita de pase, sutul lui Bolboaca din marginea careului de 16 metri il lasa fara replica pe bravul portar Norbert Elekes si 1 – 0 Logistic (min. 84). Barcaul a jucat bine la inchidere, aparare masiva, tehnica, iar stereotipia atacurilor, deloc logistice ale zalauanilor, le-a priit. Ocaziile ratate de Baboi, Man si Tus au facut ca scorul sa ramana neschimbat.

AS Logistic Zalau: Balajel, Farcas, Dohan, Gaidos, Magdas, Meleg (cpt), Bonte, Bolboaca, Iancau, A. Man, Iacob. Au mai jucat: Pece si Cuibus. Antrenori: Rechisan si Bulgarean.

AS Barcaul Nusfalau: R. Elekes, Varga (cpt), A. Lakatos, Nagy, Fazakas, Kallai, K. Lakatos, Garbacz, Tus, T. Man, Baboi. Antrenor: Tokoly.

Jucatorul meciului: Bolboaca.

Observator: Attila Birtalan.

Arbitri: Tarba (centru), C. Tuser si G. Tuser, toti satisfacator.

La juniori s-a depus contestatie, antrenorul Ciprian Grecu (Barcaul), remarcand pe Vutan si Tus, iar de la gazde pe Maios.

De remarcat ca, la juniori, Barcaul Nusfalau are in componenta elevi din suplac, Cerisa, Marca, adusi cu masini proprii de parinti la antrenamente. Cu atat mai mult, spune antrenorul Grecu, trebuie sa demonstram valoarea si fair-play-ul pe unde jucam.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »