Duel pentru titlu

Duminică, în cadrul etapei a 23-a a Ligii a IV-a de fotbal, liderul Unirea Mirşid va primi vizita ocupantei locului trei, Rapid Jibou

Unirea Mirşid se află la trei puncte de primul titlu judeţean din istorie, după ce, în etapa trecută, a bifat al 19-lea succes al sezonului, câştigând cu 2 – 1 disputa din deplasare, cu Sportul Şimleu. Ocupanta locului secund, CS Barcău Nuşfalău, s-a impus la scor, 7 – 4, în duelul de pe teren propriu cu Gloria Bobota. Formaţia de pe malul Barcăului a avut avantaj minim la pauză, 2 – 1, iar în partea secundă s-au mai înscris opt goluri. Victorie la scor a obţinut şi Dumbrava Gâlgău, echipa antrenată de Marius Paşca învingând cu scorul de 6 – 2 jocul de pe teren propriu cu CS Hida.
Două remize s-au înregistrat în runda cu numărul 22, AS Chieşd a încheiat cu scorul de 3 – 3 duelul cu Gloria Ban, iar scorul dintre Silvania Cehu Silvaniei şi Rapid Jibou a fost 4 – 4. Prin această remiză, formaţia antrenată de Marius Muntean a pierdut teren în lupta pentru titlul judeţean, iar în etapa de duminică va întâlni, tot în deplasare, liderul Unirea Mirşid. O eventuală victorie a echipei antrenate de Marius Cozma ar face ca echipa din Mirşid să obţină, pentru prima dată în istorie, titlul de campioană judeţeană.
În etapa a 23-a au mai fost programate duelurile: CS Crasna – Sportul Şimleu Silvaniei, Dumbrava Gîlgău – Flacăra Halmăşd, Silvania Cehu Silvaniei – Benfica Ileanda, CS Hida – Barcău Nuşfalău, Gloria Ban – Olimpic Bocşa şi Gloria Bobota – AS Chieşd. Primul meci este programat sâmbătă, de la ora 13 juniorii şi de la ora 17 seniori, iar celelalte partide vor avea loc duminică, de la aceleaşi ore.

Leave a Comment