Duel interesant sub Magura

Magazin Salajean 26 august 2008 0

Duel interesant sub Magura

Azi, ora 17:30, Stadion Magura Simleu Silvaniei

FC Silvania Simleu Silvaniei – FC Baia Mare

Echipa pregatita de Mircea Bolba va incerca in aceasta dupa-amiaza sa elimine din faza a III-a a Cupei Romaniei FC Baia Mare

In primele doua faze ale Cupei Romaniei, FC Silvania Simleu Silvaniei a eliminat Olimpia Satu Mare si Gloria II Bistrita. In prima faza a castigat la masa verde, cu scorul de 3 – 0 in fata echipei satmarene, iar in faza a II-a a trecut cu scorul de 5 – 3 de gruparea bistriteana. Partida din aceasta dupa-amiaza se anunta una extrem de disputata, tinand cont de valoarea apropiata a celor doua echipe. De altfel, si in clasamentul Seriei a VI-a din Liga a III-a, cele doua echipe se afla la distanta mica una de cealalta. FC Baia Mare se afla pe locul doi in clasament dupa primele doua etape, iar FC Silvania, pe locul patru. Prima sansa o au simleuanii, deoarece au avantajul terenului propriu, dar si pentru faptul ca in partidele amicale i-a invins pe baimareni. Nu va fi un meci usor, fiindca FC Baia Mare este o echipa buna, insa am incredere in jucatorii mei si sper sa castigam partida, a afirmat Mircea Bolba. Partida va fi arbitrata de o brigada clujeana, avandu-l la centru pe Claudiu Rusu, iar la cele doua linii pe Octavian Trenca si Petrica Ovidiu. Observator va fi Vasile Bordas, din Targu Mures.

In faza a III-a a Cupei Romaniei a fost delegata si o brigada salajeana, avandu-l la centru pe Ciprian Demian, iar la cele doua linii pe Gabriel Barjac si Tunyogy Ferencz. Ei vor arbitra meciul dintre CFR II Cluj si FC Bihor II.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »