Duel de senzatie la poalele Mesesului

Magazin Salajean 19 aprilie 2012 0

Duel de senzatie la poalele MesesuluiAzi, ora 17, Sala Avram Iancu

HC Zalau – Oltchim Ramnicu Valcea

La nici 24 de ore de la disputarea meciului cu Universitatea Jolidon Cluj, multipla campioana a Romaniei, Oltchim Ramnicu Valcea, va evolua azi in orasul de la poalele Mesesului, intr-un duel cu formatia locala HC Zalau, ce se anunta extrem de interesant. La prima vedere, valcencele pregatite de Radu Voina, actualul selectioner al Romaniei, au prima sansa in obtinerea victorie, insa handbalistele conduse de managerul Gheorghe Tadici vor sa faca o figura frumoasa in fata unui public care se anunta extrem de numeros. Este un meci de campionat, dar nu stiu cat de important fata de celelalte, avand in vedere ca toate echipele au pierdut jocurile cu Oltchim. La lotul pe care-l are Oltchimul, unul numeros, poate sa-si permita sa joace si doua jocuri consecutive, intrucat rezervele si titularele sunt de valori apropiate. Nu acelasi lucru se intampla si in cazul nostru, unde avem un numar limitat de jucatoare, de valoare limitata, unele jucatoare foarte tinere. La bugetul pe care-l are Oltchimul, cat alte cinci sase echipe din Romania la un loc, este normal sa-si permita sa tina, in primul rand varfurile din Romania, apoi varfurile din alte patru-cinci tari. Din punctul nostru de vedere speram sa facem un joc bun, care sa satisfaca publicul. Acest meci il folosim si ca un meci pregatitor pentru cupele europene, desi mai este destul pana la finala Cupei EHF, a declarat managerul Gheorghe Tadici.

Meciul dintre HC Zalau si Oltchim Ramnicu Valcea va fi oficiat de un cluplu feminin, international, format din Anamaria Duta si Diana Florescu, care vor arbitra si la Jocurile Olimpice de la Londra, din aceasta vara.

Pretul unui bilet va fi de 10 lei, biletele urmand a fi puse in vanzare incepand cu ora 15.

Actionarii echipei HC Zalau: Consiliul Judetean Salaj, Primaria si Consiliul Local Zalau, Inserco. Colaboratori: Vidalis Holding, Ady Com, Centogroup, Brilliant Plaza, Hanul Drumetilor, Total AS, Salvosan Ciobanca, Accent, SC SCT Invest SRL, Magazin Salajean.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »