Duel de cinci stele

Magazin Salajean 8 aprilie 2011 0

Duel de cinci stele

Duminică, ora 13:15, Sala Sporturilor din Zalău

HC Zalău – Oltchim Râmnicu Vâlcea

Cu sigurnaţă că Sala Sporturilor din Zalău va fi arhiplină la duelul din etapa cu numărul 23 a Ligii Naţionale de handbal feminin, dintre HC Zalău şi multipla campioană Oltchim Râmnicu Vâlcea. Cu toate că e greu de crezut că Zalăul va produce o surpriză, managerul Gheorghe Tadici speră ca spectacolul şi fair-play-ul atât în teren cât şi pe margine să fie la el acasă, iar publicul zălăuan să fie mulţumit la finalul jocului, chiar dacă echipa favorită va fi învinsă. Din punct de vedere al punctajului e un meci normal, însă are o semnificaţie aparte fiindcă jucăm cu multipla campioană a României, ale cărei jucătoare joacă şi la echipa naţională în proporţie de 90 la sută. Celelalte sunt jucătoare de echipă naţională din diferite ţări.

Oltchimul are un lot numeros, cu jucătoare de valori apropiate care sunt înlocuite de la o etapă la alta. Au o prospeţime mult mai mare decât noi, care jucăm meci de meci cu aceleaşi jucătoare. Ne gândim că va fi un spectacol agreabil pentru spectatori şi vom încerca să ne ridicăm cât mai aproape de nivelul adversarelor. Sper să rezistăm cât mai bine din punct de vedere fizic. Faptul că nu voi sta pe banca tehnică este un handicap pentru echipă, însă jucătoarele sunt pregătite să participe la un spectacol de calitate, a declarat managerul echipei zălăuane. Acesta a mai precizat că începând de luni clubul HC Zalău a încheiat orice relaţie de colaborare cu Adriana Holhoş, aceasta nemaiparticipând nici măcar la antrenamentele echipei.

Partida de duminică va fi oficiată de cuplul de arbitri format din Alin Cârligeanu (Bucureşti) şi Gheorghe Bejinariu (Argeş).

Preţul unui bilet va fi de 10 lei şi va cuprinde un program de meci şi un suvenir cu însemnele clubului. Biletele se pun în vânzare mâine, între orele 13 – 15 şi duminică între orele 11 – 13.

În pauza meciului, clubul, în colaborare cu ziarul Sportul Sălăjean va organiza o tombolă, câştigătorii urmând să primească o minge şi un tricou cu autografele tuturor jucătoarelor precum şi un trening.

Acţionarii echipei HC Zalău: Consiliul Judeţean Sălaj, Primaria şi Consiliul Local Zalău, Inserco. Colaboratori: Riposta&Ritorsa Şimleu Silvaniei, Măgura Şimleu Silvaniei, Grupul Simex Şimleu Silvaniei, Inserco, Ady Com, Comigex, Vidalis Holding, Centogroup, Brilliant Plaza, Group Metal Trading SRL Zalău, Hanul Drumeţilor, Ceramica, Magazin Sălăjean, Sportul Sălăjean, Total AS, Salvosan Ciobanca.

Programul complet al etapei: HCM Ştiinţa Baia Mare – Tomis Constanţa, HC Oţelul Galaţi – SCM Craiova, HCM Roman – Rulmentul Urban Braşov, HC Zalău – Oltchim Râmnicu Vâlcea, CSM Bucureşti – CSM Cetate Devatrans, HC Dunărea Brăila – Universitatea Reşiţa, HC Buzău – U Jolidon Cluj.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »