Drum Nou Dragu, ultimul loc la Cupa Comlodul

Magazin Salajean 13 octombrie 2011 0

Drum Nou Dragu, ultimul loc la Cupa Comlodul

Echipa de oina Drum Nou Dragu a participat la finalul saptamanii trecute la editia din acest an a Cupei Comlodul, competitie ce s-a desfasurat in localitatea Riciu, din judetul Mures.

In afara de echipa salajeana au mai fost prezente: Izvorul Chiuesti (Cluj), Comlodul Riciu (Mures) si Dinamic Coruia (Maramures).

Competitia s-a desfasurat in sala de sport din localitatea Riciu, din cauza vremii nefavorabile, meciurile desfasurandu-se dupa sistemul fiecare cu fiecare.

Echipa de oina din Dragu, condusa de Ioan Aluas, nu a obtinut nicio victorie in competitia de la Riciu, terminand la final pe ultimul loc, cu 3 puncte acumulate.

Editia din acest an a fost castigata de echipa maramureseana Dinamic Coruia, care a castigat toate meciurile sustinute.

Rezultatele complete: Drum Nou Dragu – Comlodul Riciu 2 – 6, Izvorul Chiuesti – Dinamic Coruia 2 – 10, Comlodul Riciu – Dinamic Coruia 5 – 6, Drum Nou Dragu – Izvorul Chiuesti 2 – 3, Izvorul Chiuesti – Comlodul Riciu 0 – 8, Dinamic Coruia – Drum Nou Dragu 10 – 5.

Organizatorii au acordat la final diplome, cupe, plachete si medalii tuturor echipelor participante.

Echipa Drum Nou Dragu a fost prezenta la o alta competitie, la finalul lunii septembrie, Cupa Castanelor, desfasurata la Baia Mare, unde, printre adversare a avut si o echipa din Polonia, LKS Cyprzanow.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »