Drept la replica

Magazin Salajean 25 septembrie 2008 0

Am plecat in Piatra Arsa in cantonament, dupa o saptamana de la plecarea Paulei Todoran, pe motiv ca pentru noi nu sunt locuri acolo si am plecat pentru o perioada de noua zile, cand trebuia sa fie Campionatul National de alergare montana, dupa care trebuia sa ne intoarcem acasa sa ne continuam pregatirile pe plan local pentru semimaraton. Inainte cu o zi de Campionatul National de la Sinaia ne-a anuntat ca nu pleaca nimeni acasa deoarece a sunat domnul director Streang sa mai stam 10 – 12 zile. Noi am plecat pregatiti cu haine, vitamine si bani doar pentru noua zile, nu pentru 20.

Ionut Mihnea: Avand probleme de familie, m-am invoit trei zile, dupa care trebuia sa ma prezint din nou in Piatra Arsa, lucru ce nu s-a mai intamplat din lipsa banilor pentru transport, fiindca trebuie sa va spun ca din Zalau in Jibou la gara si retur noi ne-am platit masina, din banii nostri.

Simona Maxim si Constantin Manarean: Am continuat pregatirile pana inainte cu trei zile de terminarea cantonamentului si, din motive personale, am plecat acasa, dar nu inainte de a-i spune domnului Seisanu.

Simona Maxim: Am 13 ani de sport, din care noua ani am fost antrenata de domnul Seisanu si nu am lipsit de la vreun antrenament fara sa am un motiv foarte serios si fara sa-mi cer voie.

Joia trecuta (18.09.2008 – de obicei joia se face un singur antrenament si pe urma refacere) am lipsit dimineata de la antrenament din motive personale (pe care nu aveam cui sa le spun), iar dupa masa a plouat foarte tare, eram si obositi, si nu am mai plecat. Oboseala s-a acumulat din cauza celor 25 – 30 de kilometri alergati zilnic, si nu am primit vitamine decat foarte putine, ultimele primindu-le inainte de semimaraton, si acelea doar strictul pentru cursa. In fiecare zi ne-am prezentat la Stadion pentru antrenament, vazandu-ne toti antrenorii care erau acolo. Chiar si duminica (zi de pauza) am facut cate un antrenament de 20 de kilometri. Am refuzat programul de pregatire, deoarece dupa semimaraton nu ne-a chemat nimeni la antrenament si nu am primit nici un program de alergare. Probabil ca se pregateau sa plece cu Paula in Elvetia si au uitat de noi. Nici macar nu ne-au spus sa alergam noi cum stim 6 – 7 zile pana se intorc in tara. Suntem convinsi ca nu avem antrenor, deoarece domnul Seisanu ne chema la ora noua la Stadion, iar domnia sa venea cu Paula la ora 10:30, sa nu vedem ce antrenament primeste ea. Dupa-masa eram chemati pe Stadion la ora 17, iar Paula cu domnul Seisanu faceau antrenament in Padurea Rotunda.

Din toate acestea reiese ca nu-l intereseaza de noi numai in momentul in care luam medalii eram atletii antrenati de Antrenorul Mirel Seisanu.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »