Dragos Nicoara, in finala Campionatului National de fotbal pe internet

Magazin Salajean 23 iulie 2010 0

Dragos Nicoara, in finala Campionatului National de fotbal pe internet

Desi are doar 13 ani, fiind cel mai tanar participant, zalauanul Dragos Nicoara se afla printre cei 24 de jucatori care se vor intalni in finala Campionatului National de fotbal pe internet, de la Constanta

Atras de jocurile pe internet de cand avea doar cativa ani, zalauanul Dragos Nicoara a ajuns la numai 13 ani in finala Campionatului National de fotbal pe internet. Saptamana trecuta au avut loc meciurile din grupe, iar Nicoara a terminat pe locul intai in Grupa H, calificandu-se direct in finala. La inceput nu i-am acordat prea mare importanta. Credeam ca e ca oricare alt copil atras de internet, pana cand mi-a venit acasa un plic cu 130 de dolari. Cand mi-am dat seama ca, de fapt nu e numai o joaca, i-am acordat mai multa atentie.

Saptamana trecuta, cand au avut loc calificarile pentru finala chiar am rugat-o si pe sotie sa nu-l deranjeze pentru a se putea concentra la joc. Pentru mine este o surpriza mare sa-l vad in finala, mai ales ca e cel mai mic participant, a precizat tatal lui Dragos, Alexandru Nicoara. Tanarul zalauan s-a inscris anul trecut in PGL (Profesional Games League) si tot anul trecut a jucat un meci amical cu fostul campion mondial, care e tot roman, partida fiind extrem de echilibrata.

Dragos a evoluat miercuri si in preliminariile Campionatului Euro-pean de fotbal pe internet, castigand grupa din care a facut parte. Mai trebuie insa sa treaca de cateva tururi preliminare pentru e fi prezent la competitia din Germania. Poate imi face vreo surpriza si trebuie sa merg cu el si in Germania, a mai spus, zambind, Alexandru Nicoara. Finala de la Constanta este programata sambata viitoare.

In trecut, Dragos Nicoara a participat la diferite concursuri internationale, iar unele a reusit chiar sa le castige.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »