Dragan Djordevic, numit oficial antrenor principal la VC Remat Zalau

Magazin Salajean 3 octombrie 2008 0

Dragan Djordevic, numit oficial antrenor principal la VC Remat Zalau

Chiar daca a trecut doar o etapa din noul sezon al Diviziei A1 de volei masculin, conducerea VC Remat Zalau a decis sa aduca la echipa un nou antrenor principal. Acesta a venit tocmai din Serbia, tara din care clubul zalauan a transferat in aceasta vara si patru jucatori. Dragan Djordevic a pregatit ultima data formatia sarba Ribnica Kraljevo echipa cu care a jucat in cupele europene in urma cu doi ani, iar in sezonul trecut a castigat Cupa Serbiei cu aceasta echipa. Totusi, tehnicianul sarb, care a semnat un contract pentru doua sezoane cu VC Remat Zalau, este de parere ca venirea sa la clubul zalauan este un pas inainte si crede ca gruparea de la poalele Mesesului isi va putea indeplini obiectivul propus in acest an, clasarea in primele patru locuri.

Sarbul Djordevic este antrenor principal la echipa nationala universitara a Serbiei si antrenor secund la reprezentativa de juniori. Sunt convins ca Relu (n.r. Aurel Vlaicu) este un antrenor bun, fiindca a fost si un jucator foarte bun, insa am hotarat ca este nevoie de un antrenor cu mai multa experienta, care provine din zona de unde am adus si jucatori. Eu cred ca aceasta formula, cu un antrenor experimentat si cu unul mai tanar, poate sa ne ajute sa ne indeplinim obiectivul, a declarat presedintele Consiliului Judetean, Tiberiu Marc, prezent la conferinta de presa organizata ieri la Sala Sporturilor. Presedintele clubului zalauan, Liviu Ciupe, a afirmat ca numai rezultatele vor demonstra daca aducerea lui Djordevic este benefica. Cred ca am facut o mutare buna prin aducerea unui antrenor strain, insa numai rezultatele vor demonstra acest lucru.

Probabil antrenorii romani nu au destula experianta. Nu se pune numai porblema banilor, ci si a rezultatelor, iar pe mine acest lucru ma intereseaza cel mai mult. Noul tehnician al Rematului a confirmat ieri, in conferinta de presa, ca va colabora cu Aurel Vlaicu pe banca tehnica, acesta urmand sa preia functia de antrenor secund. Djordevic a mai spus ca Remat Zalau este o echipa buna, cu jucatori valorosi, insa atmosfera de la echipa nu este cea mai buna din punctul de vedere al relatiilor de joc. Sarbul nu cunoaste decat cateva echipe din Divizia A, insa sambata va fi prezent la meciul dintre Unirea Dej si Dinamo Bucuresti, pentru a vedea intr-un meci oficial formatia bucuresteana, pe care urmeaza sa o intalneasca miercurea viitoare in campionat.

Va debuta in fata zalauanilor

Sambata, ora 17, Sala Sporturilor

VC Remat Zalau – Constam Buzau

Debutul lui Dragan Djordevic pe banca tehnica a echipei zalauane va avea loc chiar maine, cand VC Remat Zalau va primi vizita echipei Constam Buzau. Va reamintim ca in prima etapa, gruparea zalauana a fost invinsa cu scorul de 3 – 2 in deplasare, in fata echipei Unirea Dej. In prima etapa au mai avut loc urmatorarele rezultate: Dinamo Bucuresti – U Cluj 3 – 0, Tomis Constanta – Rapid Bucuresti 3 – 0, VCM-LPS Piatra Neamt – Stiinta Bacau 3 – 0, Explorari Baia Mare – Steaua Bucuresti 3 – 1, Torpi Tg. Mures – Constam Buzau a fost amanat. Din etapa a II-a, care va avea loc la finalul acestei saptamani s-a jucat in devans partida dintre Rapid Bucuresti si VCM-LPS Piatra Neamt, partida incheiata cu scorul de 3 – 1 pentru nemteni. In etapa a II-a vor mai avea loc urmatoarele partide: Steaua Bucuresti – Torpi Tg. Mures, Stiinta Bacau – Explorari Baia Mare, U Cluj – Tomis Constanta, Unirea Dej – Dinamo Bucuresti.

Clasament:

1. VCM-LPS Piatra Neamt 2 2 0 6 – 1 4p

2. Dinamo Bucuresti 1 1 0 3 – 0 2p

3. Tomis Constanta 1 1 0 3 – 0 2p

4. Explorari Baia Mare 1 1 0 3 – 1 2p

5. Unirea Dej 1 1 0 3 – 2 2p

6. Rapid Bucuresti 2 0 2 1 – 6 2p

7. VC Remat Zalau 1 0 1 2 – 3 1p

8. Steaua Bucuresti 1 0 1 1 – 3 1p

9. U Cluj 1 0 1 0 – 3 1p

10. Stiinta Bacau 1 0 1 0 – 3 1p

11. Constam Buzau 0 0 0 0 – 0 0p

12. Torpi Tg. Mures 0 0 0 0 – 0 0p

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »