Doua zalauance se bat pentru aurul national la semimaraton

Magazin Salajean 8 septembrie 2011 0

Doua zalauance se bat pentru aurul national la semimaraton

Editia din acest an a Campionatului National de semimaraton este programata sambata, la Onesti, la concurs urmand sa ia startul si doua atlete de la Clubul Sportiv Municipal Zalau, Paula Todoran si Alina Nituleasa, ultima fiind legitimata de un an la clubul zalauan. Paula Todoran are ca obiectiv clasarea pe podium atat la individual, cat si cu echipa, din care va mai face parte Mihaela Botezan, atleta legtimata la Universitatea Cluj. Favorita la medalia de aur la individual este Paula Todoran, atleta pregatita de Mirel Seisanu pregatindu-se pe plan local pentru acest concurs. Pregatirea a decurs bine. Paula se simte bine si sper ca totul sa fie bine si la ora startului. Ne propunem o medalie atat la individual, cat si cu echipa, a precizat antrenorul Paulei.

Castigarea unei medalii la individual si-a propus si Simona Maxim, atleta zalauana fiind legitimata in prezent la CSM Onesti. In proba pe echipe, aceasta le va avea ca si colege pe Daniela Carlan, Nicoleta Petrescu si Cristina Negru.

La Campionatul National de semimaraton va participa si o echipa de juniori de la Liceul cu Program Sportiv Avram Iancu Zalau, alcatuita din David Duma, Cristian Somai si Andrei Rat.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »