Doua victorii si o infrangere pentru tenismenele zalauance

Magazin Salajean 11 februarie 2009 0

Doua victorii si o infrangere pentru tenismenele zalauance

La finalul saptamanii trecute a avut loc prima etapa din returul Superligii Nationale feminie de tenis de masa.

Seria locurilor 5 – 8, din care face parte si CSS – CSM Armatura Zalau, a avut loc la Galati, iar seria locurilor 1 – 4 s-a desfasurat la Bucuresti. In seria locurilor 5 – 8 au mai fost prezente CSS – LPS Hidroconstructia Slatina, CSM Arad si CS – ICSMR Galati. Jucatoarele pregatite de Victor Puie au inregistrat doua victorii si o infrangere, aflandu-se dupa cinci etape pe locul sase din opt echipe participante. In primul meci, tenismenele zalauance au invins cu scorul de 9 – 7 echipa din Slatina, iar in al doilea meci a dispus mult mai clar, scor 9 – 1 de CSM Arad. Cea mai buna evolutie a avut-o Vincze Andrada, care a pierdut un singur meci in aceasta etapa. Al treilea meci a fost impotriva echipei organizatoare, CS – ISCSMR Galati, pierdut cu scorul de 9 – 8 de echipa zalauana. Lotul CSS – CSM Armatura Zalau a fost alcatuit din: Vincze Andrada, Andreea Dodean, Demeter Boglarka, Weisz Eniko si Andreea Igna. Etapa viitoare va avea loc in perioada 14 – 15 martie, la Arad.

Esec pe linie la baieti

Tot la finele saptamani trecute a avut loc prima etapa din returul Diviziei A masculine, iar meciurile din seria 5 – 8, in care se afla si echipa de baieti de la CSS – CSM Armatura Zalau s-au desfasurat la Buzau. Din pacate, tenismenii zalauani nu au castigat nici un meci, pierzand pe rand cu scorul de 9 – 2 in fata echipei CS Dacia Mioveni, cu scorul de 9 – 2 in fata echipei CS Electrica Sfantu Gheorghe, si cu scorul de 9 – 5 in fata echipei LPS – CSM Buzau. Dupa sase etape, CSS – CSM Armatura Zalau ocupa pozitia a opta din 16 echipe participante. Echipa zalauana a fost alcatuita din: Ioan Tatar, Bogdan Muresan si Demeter Lorand, marele absent fiind Dan Farcas. Etapa viitoare va avea loc in perioada 14 – 15 martie, la Mioveni.

Andrei Margin, eliminat in turul II la Memorialul Ianos Molnar

Tenismenul zalauan Andrei Margin a participat la finele saptamanii trecute la editia a XIV-a a Memorialului Ianos Molnar, concurs de tenis de masa ce a avut loc la Budapesta. La juniori II, sportivul de la CSS – CSM Armatura Zalau a trecut de faza grupelor si de primul tur, dar a pierdut in turul al doilea.

Margin a trecut de faza grupelor si la juniori I, insa si aici s-a oprit in turul al doilea. Trebuie mentionat ca la fiecare categorie au fost prezenti peste 90 de sportivi.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »