Doua victorii din doua meciuri pentru HC Zalau

Magazin Salajean 23 august 2010 0

Doua victorii din doua meciuri pentru HC Zalau

Echipa pregatita de Gheorghe Tadici si Sorin Radulescu a invins in primul meci al turneului de Zalau formatia ungara Cornexi Feherep Alcoa, cu scorul de 28 – 24, dupa ce la pauza tabela arata egalitate, 12 – 12.

HC Zalau a avut un inceput mai slab de meci, unguroaicele conducand cu scorul de 3 – 0 dupa sase minute de joc, insa a reusit sa restabileasca egalitatea pana in minutul zece. Odata cu trecea timpului, zalauancele au inceput sa domine, avand pana la pauza de doua ori avans de trei goluri (8 – 5 in min. 15 si 10 – 7 in min.18). Oaspetele nu au cedat, insa, iar pana la pauza au reusit sa restabileasca egalitatea.

Evolutia scorului a fost asemanatoare si in partea a doua, insa, de aceasta data, jucatoarele lui Tadici au apasat pe acceleratie exact la momentul potrivit. Cu cinci minute inainte de final, tabela a aratat 24 – 22, dupa care Zalaul a mai marcat de patru ori, in timp ce Alcoa a inscris doar doua goluri.

In al doilea meci al zilei, HC Zalau a intalnit cealalta formatie din Ungaria, Bekescsaba, de care a dispus cu scorul de 28 – 25, dupa ce la pauza, oaspetele au condus cu 14 – 13.

Tot sambata, U Jolidon Cluj a pierdut la o diferenta de un gol, scor 27

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »