Două seturi disputate în victoria Zalăului împotriva Universităţii Cluj

Având în vedere că a avut parte de un adversar facil, antrenorul Zalăului, Bogdan Tănase, a trimis în teren un sextet schimbat, în care nu s-au regăsit o parte dintre titulari. Clujenii conduşi de Romeo Lotei nu au avut nimic de pierdut în faţa unei formaţii mult mai valoroase, au jucat fără trac, iar în multe momente au evoluat de la egal la egal în faţa vicecampioanei. Cu exepţia primului set, pe care zălăuanii l-au câştigat la o diferenţă de şapte puncte, 25 – 18, celelalte două parţiale s-au terminat cu victoria Zalăului la limită. Zălăuanii au greşit multe servicii în actul de debut, dar a funcţionat blocajul, iar setul s-a încheiat după asul lui Muscină.
În setul doi s-a mers aproape „cap la cap”, iar clujenii au preluat conducerea spre final, având 23 – 22, moment în care antrenorul Tănase a solicitat întreruperea jocului. Zalăul nu a mai iertat nimic până la final, Dal Bosco, Szabo şi Darlaczi punctând pe atac pentru 25 – 23.
În setul trei a fost nevoie chiar de prelungiri pentru o victorie a zălăuanilor, care s-au impus cu 28 – 26, clujenii greşind ultimele două atacuri la 26 – 26.
După patru etape, Volei Municipal ocupă locul trei, cu 9 puncte, urmând ca în etapa viitoare să evolueze pe terenul formaţiei Unirea Dej.
Volei Municipal Zalău: Alexandru Muscină, David Szabo, Sauli Sinkkonen, Nicuşor Ghionea, Leonardo Dall Bosco, Rogerio Nogueira şi George Gavriz – libero. Au mai evoluat: Şerban Paşcan, Andrei Spînu şi Ovidiu Darlaczi.
Rezultatele complete: SCM Gloria Buzău – Unirea Dej 3 – 1, SCMU Craiova – CSU UV Timişoara 3 – 0, Ştiinţa Explorări Baia Mare – Dinamo Bucureşti 0 – 3, Arcada Galaţi – CSM Câmpia Turzii 3 – 0, Volei Municipal Zalău – Universitatea Cluj 3 – 0.

foto: voleizalau.ro

Leave a Comment