Două curse săptămâna viitoare pentru pilotul zălăuan Mihalache Bogdan

Magazin Salajean 10 mai 2011 0

Două curse săptămâna viitoare pentru pilotul zălăuan Mihalache Bogdan

Campionul naţional 2010 la motociclism viteză clasa SBK 1000, zălăuanul Mihalache Bogdan va începe anul 2011 în forţă. În primul rând va concura pe o nouă motocicletă marca Suzuki GSX-R 1000 pregătită în Austria pentru curse oficiale şi care a fost achiziţionată şi cu ajutorul sponsorilor implicaţi în proiectul, Anul Competiţional 2011. Mihalache speră să facă o figură bună şi anul acesta, adică să-şi păstreze titlul de la Campionatul Naţional, să încerce să câstige şi Campionatul Est European de viteză şi, în exclusivitate, să obţină o clasare bună în Campionatul European de Anduranţă.

O noutate pentru anul acesta va fi şi prima participare a echipei în Campionatul European de Anduranţă care se va desfăşura wekendul viitor pe circuitul Slovakia-ring din Slovacia. Echipa îşi va păstra formatul de anul trecut şi îl va avea ca suport tehnic tot pe Raul Marian.

Sponsorii implicaţi în acest proiect sunt tot cei de anul trecut şi cu această ocazie pilotul zălăuan Mihalache Bogdan şi echipa lui doreşte să le mulţumească pentru sprijinul acordat. Din păcate, la fel ca anul trecut, cu toate că s-au făcut mari promisiuni din partea autorităţilor locale echipa lui Mihalache a primit o mare ignorare!! Mihalache B.

Sper ca anul acesta să-mi păstrez poziţia de lider în campionatul naţional de viteză clasa SBK1000 şi să reuşesc o clasare în primii 3 piloţi în campionatul est European de viteză. Tot anul acesta voi avea o provocare nouă, voi merge în campionatul European de anduranţă unde sperăm o clasare cât mai bună. Eu şi echipa mea suntem optimişti şi sperăm să avem un an la fel de bun ca 2010. Voi merge pe o motocicletă marca Suzuki GSX-R 1000 pregătită special în Austria. Motocicleta este o noutate şi pentru mine, din punct de vedere tehnic şi sper să mă acomodez cât mai repede cu ea. Ţin să mulţumesc sponsorilor şi partenerilor media care sunt alături de mine şi de echipa mea anul acesta. Din păcate autorităţile locale ne-au tratat cu indiferenţă totală chiar dacă am titlul de campion naţional în 2010 şi am terminat locul 8 în campionatul Est European, fiind singurul român din Lotul Naţional al României care participă la clasa 1000 SBK. Chiar dacă va fi un an greu, pentru că bătălia este tot mai grea de la an la an din cauză că mulţi piloţi talentaţi şi cu bugete uriaşe apar în practicarea acestui sport, dar după cum spuneam sperăm la un an bun

Mihalache se va deplasa săptămâna viitoare în Slovacia la prima cursă a Campionatului European de Anduranţă la a doua etapă din campionatul privat la României ROSBK unde va participa la ambele curse la clasa 1000 SBK.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »