Dos Santos: A fost dorinta mea sa plec de la Remat

Magazin Salajean 30 decembrie 2011 0

Dos Santos: A fost dorinta mea sa plec de la RematAdus la echipa in vara acestui an, brazilianul Leonardo Dos Santos a devenit liber de contract dupa partida retur, din Liga Campionilor, cu VfB Friedrichshafen, castigata de nemti cu scorul de 3 – 1, dupa ce primul set a fost castigat de Remat.

Voleibalistul din Tara Cafelei a ramas insa la Zalau pana ieri dupa-amiaza, cand a plecat in Portugalia, unde va petrece si noaptea dintre ani. A fost dorinta mea sa plec. Nu vreau sa vorbesc despre motive. Am incercat, atat cat am jucat, sa o fac cat mai bine pentru echipa, a afirmat Dos Santos.

Chiar daca a petrecut doar sase luni in orasul de la poalele Mesesului, voleibalistul a parasit fara resentimente Zalaul. Mi-am facut prieteni aici. M-am inteles bine cu toti jucatorii. Zalaul este o echipa buna si are toate sansele sa devina din nou campioana, considera brazilianul.

Potrivit unor zvonuri, de serviciile lui Leonardo Dos Santos ar fi interesata formatia CVM Tomis Constanta, insa acesta a declarat ca are mai multe oferte, dar toate din strainatate.

Asa cum v-am mai informat in editiile anterioare, din lotul Rematului nu mai face parte nici ridicatorul Michal Sladecek, conducerea clubului cautand in aceste zile inlocuitor atat pentru acesta, cat si pentru brazilianul Dos Santos.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »