Doritorii de mişcare, aşteptaţi la Crosul Rotary

Clubul Rotary, în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Judeţean (ISJ) Sălaj şi Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret (DJST) Sălaj va organiza marţi după-amiaza ediţia a IV-a a Crosului Rotary. Un eveniment sportiv la care sunt aşteptaţi toţi doritorii de mişcare din Zalău, concursul urmând a fi organizat la cinci categorii de vârstă atât pentru fete, cât şi pentru băieţi: clasele V – VI, clasele VII – VIII şi clasele IX – XII. Crosul va fi organizat şi la categoria open (peste 20 de ani), dar şi pentru sportivii legitimaţi la Liceul cu Program Sportiv „Avram Iancu” Zalău, Clubul Sportiv Şcolar Zalău şi Clubul Sportiv Municipal Zalău.
Pentru elevele de la şcolile generale, startul se va da din dreptul Colegiului Tehnic „Alesandru Papiu Ilarian”, intrarea dinspre bulevard, iar pentru elevi, din faţa supermarket-ului Lidl. Elevii din clasele IX – XII şi cei care vor concura la categoria open, vor lua startul din faţa Şcolii Generale nr.1, sosirea fiind pentru toţi participanţii în intersecţia de la Ceas.
Prima ediţie a fost organizată în 2006, a II-a în 2009, iar cea de-a III-a ediţie în 2010.
Iniţiativa organizării acestui eveniment sportiv a avut-o managerul echipei HC Zalău, Gheorghe Tadici, membru fondator al Clubului Rotary.
Crosul Rotary va începe la ora 15:45.

Leave a Comment