Donatie din partea CS Alfa Zalau

Magazin Salajean 11 iunie 2010 0

Donatie din partea CS Alfa Zalau

Asa cum a precizat inca dinaintea desfasurarii Campionatului National de culturism de la Zalau, presedintele CS Alfa Zalau, Liviu Ungurusan, a achizitionat in aceasta saptamana o masa de tenis pe care a donat-o, miercuri, copiilor cu dizabilitati de la Asociatia Down Sindrom din Cehu Silvaniei.

Toti banii stransi din vanzarea biletelor de la Nationalele de culturism au fost folositi pentru achizitionarea mesei respective. Am ramas marcat de ce am vazut acolo si m-am gandit sa le fac o bucurie prin cumpararea acestei mese de tenis cu fileu, palete si mingi, a declarat Liviu Ungurusan. Atat copiii, cat si cadrele didactice de la Asociatia Down Sindrom au ramas foarte impresionati de gestul facut de catre presedintele CS Alfa Zalau. Suntem foarte bucurosi ca mai exista oameni care fac asemenea gesturi.

Domnul Ungurusan s-a gandit intotdeauna la noi. Noi suntem o Asociatie foarte saraca, un centru de copii cu dizabilitati si avem 16 beneficiari. Le place foarte mult sportul si participam atat la competitiile si olimpiadele din judet, cat si la cele din Muntii Retezat. Si in acest an am participat si am adus o multime de medalii, a declarat Nagy Elisabeta, presedintele Asociatiei Down Sindrom din Cehu Silvaniei.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »