Domniei sale, FC Zalau

Magazin Salajean 2 iunie 2010 0

Domniei sale, FC Zalau

In prima faza, am incercat sa inchidem ochii, din nou, la criticile care ni se aduc la ceea ce scriem despre echipa FC Zalau. Insa, dupa o discutie contradictorie cu antrenorul Calin Pop, la finalul meciului de vineri, am decis sa lamurim, pe cat posibil, lucrurile. In primul rand, domnule Calin Pop, ati facut o afirmatie total gresita spunand ca presa sportiva nu a fost alaturi de echipa si nu v-a sustinut cu nimic in returul acestui campionat.

Am curajul sa va contrazic si sa va rog in acelasi timp sa cititi toate articolele scrise, cel putin in acest cotidian, din momentul in care ati preluat echipa. Dimpotriva, de foarte multe ori am fost prea blanzi cu voi, chiar daca multi ne spuneau ca este o echipa care nu face nimic altceva decat sa pape banul public. Considerati ca vi se cuvine totul, ca nu exista nimic mai presus de voi, ca doar voi munciti si va daruiti. Va asteptati sa fiti laudati pentru fiecare lucru bun, dar nu suportati sa va criticam greselile. Va rezervati dreptul de a juca slab, de a avea zile proaste, dar nu aveti curajul de a va asuma propriile greseli.

Asteptati sa fim maleabili cu voi dupa fiecare meci slab, dar nu aveti curajul sa va cereti scuze pentru greseli. Nu noua, nici intr-un caz. Ci oamenilor care sunt prezenti in tribune la fiecare meci, asa putini cum sunt ei, sau cititorilor care se intreaba cat timp va mai sta echipa asta asa, in anonimat, in Liga a III-a, in loc sa evolueze acolo unde, de fapt ii este locul, in Liga a II-a. Vreti sa scriem doar de bine, dar nu intotdeauna avem motive sa o facem si totusi, incercam. Sau cel putin nu va criticam asa cum ar trebui, poate, sa o facem. Chiar daca, de multe ori am facut referire la echipa si antrenori, nu putine au fost momentele in care i-am criticat si pe cei din conducere. Cei care, de fapt, au principala vina pentru situatia actuala a echipei. Da, fiindca ei au decis transferurile, ei au decis cine sa plece si cine sa ramana la club, iar acum, desi vad ca au gresit in multe momente, nu au curajul sa iasa in fata si sa-si asume responsabilitatea.

De fiecare data, criticile la adresa echipei au fost strict legate de joc. Nu ne-am legat niciodata de viata privata a vreunui jucator, chiar daca nu putine au fost momentele in care am avut motive si puteam sa o facem. Multi dintre voi aveti impresia ca sunteti profesionisti din cale afara, dar, din pacate, unora va lipseste demnitatea. Aveti impresia ca este de ajuns sa existati pentru ca noi sa fim la dispozitia voastra. Nu, domnilor, va inselati. Rolul nostru este sa vedem adevarul. Adevar pe care, de cele mai multe ori, l-am ignorat spre binele echipei, desi poate nu trebuia sa o facem. Insa, daca tot este vorba de banul public, poate, pe viitor ar trebui sa fim cu ochii pe voi si pe evolutiile voastre.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »