Doi salajeni joaca azi impotriva Stelei

Magazin Salajean 22 septembrie 2011 0

Doi salajeni joaca azi impotriva Stelei

Ceea ce pentru majoritatea fotbalistilor salajeni va ramane inca ani buni doar un vis, pentru Silviu Crisan si Adrian Simioana va deveni realitate in aceasta seara.

Federatia Romana de Fotbal a programat in 16-imile Cupei Romaniei si duelul dintre Sanatatea Servicii Publice Cluj si Steaua Bucuresti, ocupanta locului 3 in Seria a VI-a a Ligii a III-a de fotbal si detinatoarea trofeului. Cum Silviu Crisan si Adrian Simioanca sunt jucatori de baza in echipa clujeana, cu siguranta vor evolua in partida din aceasta seara, impotriva Stelei. Traesti un sentiment aparte cand stii ca vei juca impotriva unei echipe cum e Steaua Bucuresti. Altii vad doar la televizor aceasta echipa, iar noi vom avea sansa sa ne intalnim intr-un meci direct. Sigur ca diferenta de valoare dintre cele doua loturi e mare, dar ne vom da toata silinta pentru a produce o surpriza. De astfel de partide poate ai parte doar o data in viata, a precizat simleuanul Silviu Crisan, fost jucator la FC Silvania Simleu Silvaniei, FC Zalau, iar ultima data la CS Barcau Nusfalau.

Daca la echipele din Salaj a fost folosit doar in compartimentul defensiv, Silviu Crisan a jucat pana acum la Sanatatea Cluj atat ca mijlocas, cat si in linia de atac.

Crisan si Simioanca sunt colegi incepand din aceasta saptamana cu Ionel Ganea, fostul atacant al echipei Dinamo fiind chemat la echipa clujeana special pentru partida de azi. Insa, in cazul in care va fi nevoie de el, Ganea i-a asigurat pe conducatorii Sanatatii ca va evolua pentru virusii verzi si in campionatul Ligii a III-a.

Meciul dintre Steaua si Sanatatea Cluj va avea loc la Buzau si va fi arbitrat de o brigada din Brasov, avandu-l la centru pe Florin Ghimbasan, iar la cele doua linii pe Constantin Cantemir si Bogdan Dragos. Rezerva a fost delegat argeseanul Iulian Calin, observator de arbitri, Tudor Constantinescu (Bucuresti), iar observator de joc, Paul Cazan, tot din Bucuresti.

In 2007 Sanatatea Cluj a mai evoluat impotriva echipei Dinamo, tot in 16-imile Cupei Romaniei, iar doi ani mai tarziu s-a duelat cu FC Timisoara.

Partidele programate azi in Cupa Romaniei: FCM Targu Mures – Viitorul Constanta (ora 18:30, Sport.ro), FC Vaslui – Vointa Livezile (ora 20), Steaua Bucuresti – Sanatatea Cluj (ora 20:30, ProTV), Dinamo Bucuresti – Luceafarul Oradea (ora 21:15, Dolce Sport).

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »